Hjem Fisketips Spillet Søgning Fisk Hjælp Bookmark and Share
Status
Du er ikke logget ind.
Login
Glemt dit password?
Opret mig
Nyheder
Nyheder ialt: 11823
Havbrug indrømmer u...
Milde makrel: Popul...
Forurening af bæk:...
74-årig omkommer i...
Algerne invaderer D...
Advarer svømmere om...
Laserkanoner skal t...
Aggressive japanske...
Stille og varmt vej...
Stort udslip af gyl...
Flere nyheder
Nyt sidste år
Fiskene flygter: Kr...
De fangede en kæmpe...
Kæmpetun sætter dob...
Tusindvis af frivil...
Mand efterlyses: Ka...
Svup i haven: Kommu...
Stort hummergilde p...
Biolog slår fast: S...
Gense videoen: To f...
VIDEO: Lystfisker o...
Artikler
Artikler ialt:139
Start med fiskeriet
Isfiskeri
Snør de flade - del ...
Der fiskes fra isbry...
Varulve på krogen
Esrum Sø
Fluebinding #6 - And...
RSS-Feeds nu (igen) ...
Fluebinding #5 - Whi...
Fluebinding #4 - Dub...
Flere artikler
Dialog
Gruppe -> Fiske retter
Røgning
Spørger: dani_fiskeren d. 03-10-2014 19:22:52
Har købt en røghat.
Jeg har nogle planer om at jeg skal ryge nogle sild.

Hvordan gør i?

Gider i at fortælle processen?
Lige fra saltningen, til røgningen.

På forhånd tak:)

Svar fra: jensenjan d.03-10-2014 20:03:23
Ikke brugt svar
Jeg gør ikke meget i sild, men makrel og ørred.
Jeg drysser fiskene med salt udv og indv. drysser med sort peber indv. de henstår så fra aften til morgen i køleskab,. Så vasker jeg dem i koldt vand og tørrer dem med viskestykker .Jeg tænder op i min røgovn med grillkul og bøgepinde , når temp. er 115 gr. stiller jeg fadet med røgesmuld ind og lægger fisken på en rist , alt efter størrelse får de fra 25- 35 min. så er de gyldne og dufter himmelsk.
Mvh.JensenJan.

Svar fra: Springhale d.03-10-2014 22:19:03
Ikke brugt svar
Her er et link til noget som kan bruges.
sundfisker.blogspot.no

Men der står en masse godt om røgning flere steder på nettet.

Men husk at ingen røgeovne virker ens, det som virker for mig virker temmelig sikkert ikke for dig. Dog virker saltningen ens for os alle.

God fornøjelse med røgningen.


Svar fra: Chris3kilo d.04-10-2014 06:15:16
Ikke brugt svar
Salt fiskene i 2-3 timer. De skal dækkes helt af groft salt. Så trækkes alt vandet ud af fisken, og det skal den hvis det skal være rigtigt røget. Herefter skylles de GRUNDIGT! Det sløser man kun med én gang vil jeg sige! Så ligger du dem på en rist, og sætter dem i køleskabet hvor de skal tørre i op til 12 timer. Ig så ryges de.

Du skal logge dig ind, for at kunne svare eller lave egne indlæg.

Er du ikke allerede oprettet, kan du oprette en konto ganske gratis.

Top 10
saja3544
toraa3484
Hardy u3336
Jan R. Jensen3210
Storfisk3180
udland663179
Bersaerk3147
blep3137
bennylaarsen3130
redvultur3128
Målinger
Fisk og Ferie
Tangeværket
Åernes tilstand i den nye struktur
Jagt
Konkurrence
Hornfisk
Grejindkøb
Fisketegnsmidler
Føler fisk smerte?
Fisketegn
Flere målinger
Links
Links ialt: 123
fiskeatlas.dk
Fly Fishing History
Steen Ulnits
The Complete Angler ...
Lystfiskeroplysninge...
Henrik Leth
Niels Vestergaard
Dansk Amatørfiskefor...
Gyllebomben
Brugernes hjemmeside...
Flere links
Kontakt