Hjem Fisketips Spillet Søgning Fisk Hjælp Bookmark and Share
Status
Du er ikke logget ind.
Login
Glemt dit password?
Opret mig
Nyheder
Nyheder ialt: 11823
Havbrug indrømmer u...
Milde makrel: Popul...
Forurening af bæk:...
74-årig omkommer i...
Algerne invaderer D...
Advarer svømmere om...
Laserkanoner skal t...
Aggressive japanske...
Stille og varmt vej...
Stort udslip af gyl...
Flere nyheder
Nyt sidste år
Fiskene flygter: Kr...
De fangede en kæmpe...
Kæmpetun sætter dob...
Tusindvis af frivil...
Mand efterlyses: Ka...
Svup i haven: Kommu...
Stort hummergilde p...
Biolog slår fast: S...
Gense videoen: To f...
VIDEO: Lystfisker o...
Artikler
Artikler ialt:139
Start med fiskeriet
Isfiskeri
Snør de flade - del ...
Der fiskes fra isbry...
Varulve på krogen
Esrum Sø
Fluebinding #6 - And...
RSS-Feeds nu (igen) ...
Fluebinding #5 - Whi...
Fluebinding #4 - Dub...
Flere artikler
Dialog
Gruppe -> Fiske retter
Ørred på bål
Spørger: VridstedBo d. 15-04-2015 14:25:31
Nogen der har en god ide til at tilberede portionsørreder på bål.

Det drejer sig om en tur med 3. klasses børn, hvor der skal laves mad over bål.

Har følgende tanker - ørred på planke, ørred i staniol, ørred hængt på pind over bålet....

Nogen der har erfaringer i denne retning??

Svar fra: bennylaarsen d.15-04-2015 15:32:32
Tildelt 16 points.
vi har tit lavet i stanniol med div. krydderier hvidvin , ned i gløder og færdig, har prøvet at lave dem på en pind over bålet og det blev også godt lidt mere grill agtig smag, igen skal der lidt krydderi på.. efter min smag.. ;)

Svar fra: simon agerholm d.15-04-2015 16:38:27
Tildelt 16 points.
Den helt klassiske (til børn)
En hurtig filetering, lidt salt og oregano - staniol omkring, og 10 minutter på bålet !

Svar fra: webmoster d.15-04-2015 19:37:13
Tildelt 18 points.
Ja, husk endelig, at de kun skal ha' omkring 10 minutter, for ellers bliver de tørre og kedelige.

Svar fra: VridstedBo d.15-04-2015 22:47:44
Ikke brugt svar
Falder staniolet ikke fra hinanden hvis det ligger i gløderne?

Svar fra: simon agerholm d.16-04-2015 08:37:25
Tildelt 16 points.
Jeg plejer at pakke dobbelt omkring - så er det slet ikke et problem.
Husk flüte, så er "sejren" hjemme :-)

Svar fra: webmoster d.16-04-2015 09:22:46
Tildelt 18 points.
Jeg plejer at tilberede fisk pakket ind i stanniol på vores grill, hvor risten er flyttet helt ned så den ligger oven på kullene, og det fungerer helt fint.

Det svarer jo til at stege fisken direkte på gløderne, men stanniolen gør, at den ikke brænder fast.

Du skal logge dig ind, for at kunne svare eller lave egne indlæg.

Er du ikke allerede oprettet, kan du oprette en konto ganske gratis.

Top 10
saja3544
toraa3484
Hardy u3336
Jan R. Jensen3210
Storfisk3180
udland663179
Bersaerk3147
blep3137
bennylaarsen3130
redvultur3128
Målinger
Fisk og Ferie
Tangeværket
Åernes tilstand i den nye struktur
Jagt
Konkurrence
Hornfisk
Grejindkøb
Fisketegnsmidler
Føler fisk smerte?
Fisketegn
Flere målinger
Links
Links ialt: 123
fiskeatlas.dk
Fly Fishing History
Steen Ulnits
The Complete Angler ...
Lystfiskeroplysninge...
Henrik Leth
Niels Vestergaard
Dansk Amatørfiskefor...
Gyllebomben
Brugernes hjemmeside...
Flere links
Kontakt