Hjem Fisketips Spillet Søgning Fisk Hjælp Bookmark and Share
Status
Du er ikke logget ind.
Login
Glemt dit password?
Opret mig
Nyheder
Nyheder ialt: 11823
Havbrug indrømmer u...
Milde makrel: Popul...
Forurening af bæk:...
74-årig omkommer i...
Algerne invaderer D...
Advarer svømmere om...
Laserkanoner skal t...
Aggressive japanske...
Stille og varmt vej...
Stort udslip af gyl...
Flere nyheder
Nyt sidste år
Fiskene flygter: Kr...
De fangede en kæmpe...
Kæmpetun sætter dob...
Tusindvis af frivil...
Mand efterlyses: Ka...
Svup i haven: Kommu...
Stort hummergilde p...
Biolog slår fast: S...
Gense videoen: To f...
VIDEO: Lystfisker o...
Artikler
Artikler ialt:139
Start med fiskeriet
Isfiskeri
Snør de flade - del ...
Der fiskes fra isbry...
Varulve på krogen
Esrum Sø
Fluebinding #6 - And...
RSS-Feeds nu (igen) ...
Fluebinding #5 - Whi...
Fluebinding #4 - Dub...
Flere artikler
Dialog
Gruppe -> Fiske retter
Makrel og pighvarr
Spørger: Alandia 2 d. 20-07-2015 23:42:32
Er mine ynglingsspise,pighvarr i et ildfast fad, vedlagt en klase cherrytomater,kors hvor det smager godt, med hollandaicesovs og nye kartofler.
Eller makrelfilleter i mel stegt i smør, nye kartofler med skræl og jævnet ananassaft fra dåse.
Og ikke at glemme blåmuslinger, og krabbeklør, der er altså en grund til at jeg ikke udelukkende bruger stang.

Svar fra: peewer d.14-10-2015 09:57:28
Ikke brugt svar
Stegt ål er en af mine favoriter.

Svar fra: Jan R. Jensen d.14-10-2015 17:45:54
Ikke brugt svar
Torske fad. Frisk dild i bunden af et fad, så dækkes dilden med skiver af torskefilet, så dækkes torsken med nye kogte kartofler. Gerne flere lag. En opbagt sovs af fløde,smør hældes over ingredienserne i fadet. Så en tur i ovnen ved 200 grader til sovsen er lys gylden.
Krydder med salt og peber.
Serveres med koldhævet hjemmebagte flytes til.
En mørk øl fra Svanneke er ikke af vejen.
Mvh.Jan R.Jensen

Svar fra: nyfiskeren d.14-10-2015 18:42:57
Ikke brugt svar
Ja hvad skal man dog vælge af de ovennævnte det hele kan bruges med nydelse, men skal have kogt torsk om lidt :) med sennepssovs, rødbeder, baconsmuld, peberrod, kogte kartofler ..

Svar fra: nyfiskeren d.14-10-2015 20:03:27
Ikke brugt svar
Og det var godt.
Glemte lige de hakkede æg :) :)

Svar fra: Jan R. Jensen d.15-10-2015 20:56:12
Ikke brugt svar
Det lyder dejligt bekendt Nyfisker, jeg troede at det med rødbede og peberrod og bacon var noget min nabo ville lokke mig til at prøve, nu skal det prøves.
Den næste kogetorsk jeg fanger er på den menu.
Bruger du også Laurbærblade ?.
Mvh.Jan R.Jensen

Svar fra: Jan R. Jensen d.15-10-2015 21:03:14
Ikke brugt svar
Alandia 2. Jeg skal da lige kommentere dine opskrifter.
Den med Makreller er vores hofret, Pigvar fanger jeg meget sjældent.
Først i nov. skal jeg til stegt ål i Senior klubben under KSF. og det smager også herligt.
Mvh.Jan R.Jensen

Du skal logge dig ind, for at kunne svare eller lave egne indlæg.

Er du ikke allerede oprettet, kan du oprette en konto ganske gratis.

Top 10
saja3544
toraa3484
Hardy u3336
Jan R. Jensen3210
Storfisk3180
udland663179
Bersaerk3147
blep3137
bennylaarsen3130
redvultur3128
Målinger
Fisk og Ferie
Tangeværket
Åernes tilstand i den nye struktur
Jagt
Konkurrence
Hornfisk
Grejindkøb
Fisketegnsmidler
Føler fisk smerte?
Fisketegn
Flere målinger
Links
Links ialt: 123
fiskeatlas.dk
Fly Fishing History
Steen Ulnits
The Complete Angler ...
Lystfiskeroplysninge...
Henrik Leth
Niels Vestergaard
Dansk Amatørfiskefor...
Gyllebomben
Brugernes hjemmeside...
Flere links
Kontakt