Hjem Fisketips Spillet Søgning Fisk Hjælp Bookmark and Share
Status
Du er ikke logget ind.
Login
Glemt dit password?
Opret mig
Nyheder
Nyheder ialt: 11822
Milde makrel: Popul...
Forurening af bæk:...
74-årig omkommer i...
Algerne invaderer D...
Advarer svømmere om...
Laserkanoner skal t...
Aggressive japanske...
Stille og varmt vej...
Stort udslip af gyl...
Iltsvind i kontrolf...
Flere nyheder
Nyt sidste år
De fangede en kæmpe...
Kæmpetun sætter dob...
Tusindvis af frivil...
Mand efterlyses: Ka...
Svup i haven: Kommu...
Stort hummergilde p...
Biolog slår fast: S...
Gense videoen: To f...
VIDEO: Lystfisker o...
En 100 år gammel tr...
Artikler
Artikler ialt:139
Start med fiskeriet
Isfiskeri
Snør de flade - del ...
Der fiskes fra isbry...
Varulve på krogen
Esrum Sø
Fluebinding #6 - And...
RSS-Feeds nu (igen) ...
Fluebinding #5 - Whi...
Fluebinding #4 - Dub...
Flere artikler
Dialog
Gruppe -> Fluebinding
Polafibre
Spørger: Poul E. Jørge d. 03-10-2016 23:50:29
Hej

Følgende tekst er fra en tråd jeg har oprettet på 123.nu ( 123nu.dk ) hvor jeg også kunne uploade et billede til - det ser ikke ud som om at jeg kan det her eller kan ikke lige finde ud af det:
Jeg søger hjælp til at finde dette materiale Polafibre lavet/solgt af firmaet Success Flies i farven Gotcha Tan. Det er et gammelt indkøbt materiale og tror faktisk det jeg har købt det for ca. 20 år siden. Jeg kan jo derfor ikke just forvente det stadig kan findes. Men jeg ville være taknemmelig hvis nogen kunne henvise til et sted der stadig havde. Eller hvis nogen selv har som de vil sælge til mig. Jeg er normalt stor fortaler for erstatningsmaterialer men ville være meget glad for hvis jeg kunne få fat i præcis det samme materiale. Har lagt et billede ved der også viser hvordan det var pakket og labelled samt den rest af Gotcha Tan jeg har tilbage. Jeg vil dog også gerne samtidig spørge til tips om et erstatningsmateriale (hvorfor jeg har startet en tråd og ikke en købsannonce) hvis man ud fra billedet kan fornemme struktur og egenskaber.

Mvh Poul

Svar fra: toraa d.04-10-2016 03:58:43
Tildelt 50 points.
Nu gør jeg ikke så meget i fluebinding, men Success Flies eksisterer jo stadigvæk, men det lader til at de ikke som du formoder, fører produktet idag. Jeg har selv ved andre lejligheder, været i kontakt med Daniel D. Holm, som virkelig har hjulpet mig videre. Og ham kender du sikkert - som i sit sortiment fører noget han kalder Senyo Lazer Dub, og alternativt Stf Dubbing Tan. Du kan se mere her
fluebinding.nu
fluebinding.nu
så prøv at kontakte ham via e-mailadressen her
danieldholm@gmail.com
og hav lidt tålmodighed, han plejer altså at svare
ret hurtigt. Jeg har så også set noget tilsvarende hos min grejhandler, men husker ikke navnet, og han har desværre lukket om tirsdagen.
Så det bliver først onsdag jeg kan finde navnet.
Mvh toraa

Svar fra: Poul E. Jørge d.04-10-2016 08:33:29
Ikke brugt svar
Lidt bizart at jeg denne gang fik delt point ud. Accepterede jo egentlig bare dit svar lige som igår hvor andre ikke fik point. Jeg er vist lidt rundtosset omkring det der. Det er jeg faktisk også om firmaet successflies for der kan jeg kun finde domæner der er til salg. Men det er i og for sig også fuldstændig lige meget hvis du har fundet ud af de ikke fører materialet længere. Jeg vil gerne lige kigge på dine links og materiale forslag. Daniel har jeg også mødt nogle gange uden jeg kan name droppe og sige jeg kender ham, men det kan godt være jeg tager kontakt. Men det er heller ikke sikkert jeg behøver at unødigt være en tidsrøver for ham. Skal også ned at kigge her i byen i Sportshuset hvor de har en hel del fluebinding. Jeg ved godt at der eksisterer en del der lugter lidt af det samme og tror ikke det bliver så svært at finde et erstatningsmateriale. Men jeg ville nu bare blive rigtig glad for at få præcist det samme materiale - sådan er man jo så sat i sine gøremåder :-)
Heldigvis behøver jeg ikke have så travlt, der er stadig til mange fluer så der er til et stykke tid endnu. Materialet bruger jeg iøvrigt til en egen rejeflue. Et mønster der er meget effektivt og som jeg formodentligt snart offentliggør for der er egentlig ikke nogen grund til at jeg går og krukker med det og ikke (eventuelt) lader det andre komme til gode. det bliver sikkert her på siden ved en henvisning til 123.nu hvor jeg også kan uploade billeder til - det synes jeg er ret vigtigt. Men jeg vender tilbage til det.
Mange tak for din hurtige respons og fremragende hjælp. Det luner helt ind i sjælen - det gør det virkelig.
Mvh Poul

Svar fra: sølvglimt d.04-10-2016 23:11:58
Ikke brugt svar
Hej Poul, jeg har googlet lidt for dig, og jeg hvad jeg lige kan komme frem til så er Succes Flies = SF som laves af Steve Farrar, og også sælger under mærket H2O, så tror faktisk dette er magen til. funkyflytying.co.uk

Svar fra: Poul E. Jørge d.05-10-2016 01:30:11
Ikke brugt svar
Hej Toraa. Jeg har nu fået kigget på dine links og tak for det. Jeg kan rigtigt godt lide Stf dubbingen i tan og det kan virke som et godt bud jeg måske prøver.
Sølvglimt også stor tak til dig for hjælp. Den variant jeg umiddelbart kommer ind på via linket minder vist for meget om Craft Fur som jeg godt kender og ikke finder velegnet til mit mønster. Men derefter er jeg lige gået ind under under fibres og kort har kigget på billederne. Det ser godt nok godt ud og der kan være noget der ligger tæt op af hvad jeg søger. Rigtigt godt bud på noget jeg kan bruge. Det kan også være jeg skulle prøve at se om jeg kunne komme i kontakt med manden himself - fortsættelse følger. Foreløbig mange tak.
Mvh Poul

Svar fra: Poul E. Jørge d.05-10-2016 01:56:36
Ikke brugt svar
Pyha....på den sidst nævnte side er der godt nok meget der ligner hinanden og meget der faktisk godt kan se rigtigt ud. Billederne er bare ikke helt gode eller store nok til at få det helt rigtige indtryk. Jeg er heller ikke så meget inde i de navne farverne har at jeg lige umiddelbart kan vide hvad de alle præcist dækker over og når man vælger ude i siden skifter billedet ikke til at vise farven. Ved nogle af materialerne er farverne dog vist med navne men det er ikke alle af farverne ved alle materialer man kan finde ude til siden og kan lægge i kurven. Det er da noget farligt noget det her :-) Synes godt det kunne være bedre bruger venligt. Men jeg skylder også mig selv og specielt jer så i ikke spilder jeres tid unødigt at jeg også lige får kigget hernede i byen. For nogle gange er sådant faktisk lige om hjørnet og hernede har de også meget. Jeg håber jeg kan finde energi til det i løbet af de nærmeste dage men lige med energi går det her meget op og ned. Så vi ser.

Du skal logge dig ind, for at kunne svare eller lave egne indlæg.

Er du ikke allerede oprettet, kan du oprette en konto ganske gratis.

Top 10
saja3489
toraa3479
Hardy u3326
Jan R. Jensen3205
udland663179
Storfisk3175
Bersaerk3142
blep3132
bennylaarsen3125
redvultur3118
Målinger
Fisk og Ferie
Tangeværket
Åernes tilstand i den nye struktur
Jagt
Konkurrence
Hornfisk
Grejindkøb
Fisketegnsmidler
Føler fisk smerte?
Fisketegn
Flere målinger
Links
Links ialt: 123
fiskeatlas.dk
Fly Fishing History
Steen Ulnits
The Complete Angler ...
Lystfiskeroplysninge...
Henrik Leth
Niels Vestergaard
Dansk Amatørfiskefor...
Gyllebomben
Brugernes hjemmeside...
Flere links
Kontakt