Hjem Fisketips Spillet Søgning Fisk Hjælp Bookmark and Share
Status
Du er ikke logget ind.
Login
Glemt dit password?
Opret mig
Nyheder
Nyheder ialt: 12140
Bornholmske ørreder...
Hvorfor forsvinder...
Stor opbakning til...
Dårligt nyt for haj...
Tjek sælen: Forskn...
Fynsk forslag: Hver...
Usædvanligt for års...
Havbrugene: Fisk er...
El-fiskeri: Fisker...
Tangfarm på vej i O...
Flere nyheder
Nyt sidste år
DMI: Vandstanden ha...
DMI advarer mod far...
Lystfisker John vil...
Helnæs: Hvor skal n...
Naturfredningsforen...
Læk af 100 ton gødn...
Erfaren lystfisker:...
Slamudslip og massi...
Fra beton til natur...
Særlig klumpfisk fu...
Artikler
Artikler ialt:139
Start med fiskeriet
Isfiskeri
Snør de flade - del ...
Der fiskes fra isbry...
Varulve på krogen
Esrum Sø
Fluebinding #6 - And...
RSS-Feeds nu (igen) ...
Fluebinding #5 - Whi...
Fluebinding #4 - Dub...
Flere artikler
Dialog
Gruppe -> Snik-Snak
ræstan fisk
Indlæg af: gypsy d. 04-12-2007 19:42:00
hej alle sammen.
hvad skal i spise iaften?? jeg skal spise ræstan fisk,og garnatálg,det er simpelthen nam,nam!!

gypsy.

Kommentar fra: alandia d.04-12-2007 19:51:24
øh, og det er lige?
venter spændt alan

Kommentar fra: alandia d.04-12-2007 19:52:57
det er garenteret garneret elg stegt i fiskeolie?

Kommentar fra: gypsy d.04-12-2007 20:00:21
hej,alandia.
nej. det er fisk som har hængt oppe i ca.tre uger,og har fået en fantastisk aroma,og smag.garnatálg,er lavet af indvolde fra får,blandet med talg.
henning.

Kommentar fra: sdanboe d.04-12-2007 20:02:10
bøvs

Kommentar fra: maciej d.04-12-2007 20:11:37
tror jeg tar på på burger king

men velbekommen

Kommentar fra: U.H d.04-12-2007 20:11:43
Skidt fisk :P hehe

Kommentar fra: gypsy d.04-12-2007 20:15:51
hej.Søren.
Bøvs, er nøjagtig det ord jeg vil bruge, når jeg er færdig med at spise i aften.ræst fisk er nemlig en af mine favoritmenuer.foresten, hvad er din favoritmenu??
henning.

Kommentar fra: toolund d.04-12-2007 20:32:51
wow,,,det lyder som en Færøsk egsspise. Jeg har lugtet til en af dem, det var noget med noget fårekød der havde lagt gemt i meget lang tid. Det var godt jeg lige havde spist.

Kommentar fra: alandia d.04-12-2007 20:46:17
gupsy
det nemmeste i verden er at ta afstand til noget man ikke kender.
men for at kunne udtale sig er man vel nødt til at prøve.ka huske der var noget der hed skærpekød, men ikke huske om det var i norge eller på færøerne.
Tror det eneste du ikke ka få i mig er fåreøjne og øh vædderbær!
DA jeg var barn slagtede vi gris, husker at der skulle røres i spanden blodet løb i , der blev tilsat rosiner, siden stegt på pande med sirup: blodpølse bvarrrrd.
Tarmene blev tømt mellem to fingre, husker det væltede ud med store spoleorm, husker endnu hvordan den lille dreng gylpede bag hushjørnet.
Spiser aldrig blodpølse, og kun medister i kunsttarm er jeg sart???
tror egentlig ikke vi er ret meget anderledes end vores nordiske brødre, vi har bare en forkert opfattelse af deres madkultur.
vh alan

Kommentar fra: gypsy d.04-12-2007 20:48:57
hej.toolund.
jeg synes det er utroligt sjovt, og spændende at læse jeres svar.særlig for jeg synes, det er så stor forskel imellem hvad i synes smager godt, og hvad jeg synes smager godt.jeg kan godt lide jeres medisterpølse med sovs og rødkål,for ikke at tale om pølserne som man kan købe i pølsevognene,i københavn.
henning.

Kommentar fra: Reiner d.04-12-2007 21:06:15
Min kone havde taget en pakke Chilli-Cheddar maddiker med hjem fra Fortnum & Mason i london. Knastørre, de smagte sådan ok, ikke af så meget. Vi stillede dem frem nytårsaften, sådan mest for sjov. Så folk kunne sige ad! og grine af dem der turde.
Pludselig var de allesammen væk!
Det var lille Anna på 2½ som ikke vidste at de skulle være ulækre der havde snacket alle 40.

Smag er kulturelt og hun var for lille til at nogle havde fortalt hende at de skulle være ulækre.


Kommentar fra: gypsy d.04-12-2007 21:37:44
ja,, i andre lande spiser man regnorm,larver, og andet kryb,hvad jeg faktiskt godt kunne tænke mig at prøve.jeg har en svoger som er fra kina, og han siger at det er ganske naturligt,at spise hunde.jeg tror det kommer an på hvor i verden man bor. har i foresten nogen sinde prøvet speril??

henning.

Kommentar fra: gypsy d.04-12-2007 21:39:09
eller grunningshøvd??

Kommentar fra: sdanboe d.04-12-2007 22:17:59
Hvorfor ikke spise resten af torsken... eller tilbereder man hovedet alene

Kommentar fra: gypsy d.04-12-2007 22:19:57
jeg tror ikke, at i ved hvad speril er for noget,men det er faktiskt lige det samme som medisterpølse,bare det at vi bruger,fåretarme i stedet for grisetarme.jeg kunne foresten godt tænke mig at prøve en speril, lavet af kotarm,,
wauv,for en pølse..
henning.

Kommentar fra: sdanboe d.04-12-2007 22:23:07
Kan man bruge skeggfiskur istedet..??

Kommentar fra: toolund d.04-12-2007 22:26:03
gypsy, sådan er det med de forskellige egnsretter, jeg har f.eks oplevet den Svenske surstrømning, der stod jeg totalt af, det stank afskyligt. Vores vært, guffede dåsen med stor velbehag. Hvilken minder mig om ham der mente vi skulle opleve skidtet, han var sælger og havde haft en dåse med hjem, den skulle åbnes i virksomhedens kantine, alle stod forventningsfulde omkring et bord og så på han åbnede dåsen. Hvad han ikke vidste, der er tryk i dåsen. Da han satte dåseåbneren i og prikkede hul, der stod der en stråle af indholdet op i loftet. De kunne ikke bruge kantinen de næste par dage + en større rengørring og maling af loft. Den måtte han hører for længe efter.

Kommentar fra: gypsy d.04-12-2007 22:31:29
hej sdanboe,
selvfølgelig spiser vi hele torsken,men hovederne blir, lagt i en kartoffelsæk,som siden skal ligge på jorden ca.2.uger ,kommer an på vejret.oven på sækken lægger vi en høstak,som gir, dejlig smag.derefter blir, hovederne vasket grundigt og siden blir, de kogt og spist,sammen med nye kartofler,og garnatálg! MUMS!!

henning.

Kommentar fra: gypsy d.04-12-2007 22:41:46
hej,sdanboe.
det er nemlig skeggfiskur som vi bruger til grunningshøvd.

henning.

Kommentar fra: sdanboe d.05-12-2007 06:24:00
Nemlig...

Kommentar fra: Bård d.05-12-2007 08:32:01
sulten er den bedste kok...

Du skal logge dig ind, for at kunne svare eller lave egne indlæg.

Er du ikke allerede oprettet, kan du oprette en konto ganske gratis.

Top 10
toraa4650
tarutta4452
bennylaarsen4180
saja4165
Jan R. Jensen4164
redvultur4057
udland663987
Bersaerk3968
renefrh3933
sølvglimt3888
Målinger
Fisk og Ferie
Tangeværket
Åernes tilstand i den nye struktur
Jagt
Konkurrence
Hornfisk
Grejindkøb
Fisketegnsmidler
Føler fisk smerte?
Fisketegn
Flere målinger
Links
Links ialt: 119
fiskeatlas.dk
Fly Fishing History
Steen Ulnits
The Complete Angler ...
Henrik Leth
Niels Vestergaard
Dansk Amatørfiskefor...
Danmarks center for ...
DSF
Nordjydsk Havørredfi...
Flere links
Kontakt