Hjem Fisketips Spillet Søgning Fisk Hjælp Bookmark and Share
Status
Du er ikke logget ind.
Login
Glemt dit password?
Opret mig
Nyheder
Nyheder ialt: 12140
Bornholmske ørreder...
Hvorfor forsvinder...
Stor opbakning til...
Dårligt nyt for haj...
Tjek sælen: Forskn...
Fynsk forslag: Hver...
Usædvanligt for års...
Havbrugene: Fisk er...
El-fiskeri: Fisker...
Tangfarm på vej i O...
Flere nyheder
Nyt sidste år
DMI: Vandstanden ha...
DMI advarer mod far...
Lystfisker John vil...
Helnæs: Hvor skal n...
Naturfredningsforen...
Læk af 100 ton gødn...
Erfaren lystfisker:...
Slamudslip og massi...
Fra beton til natur...
Særlig klumpfisk fu...
Artikler
Artikler ialt:139
Start med fiskeriet
Isfiskeri
Snør de flade - del ...
Der fiskes fra isbry...
Varulve på krogen
Esrum Sø
Fluebinding #6 - And...
RSS-Feeds nu (igen) ...
Fluebinding #5 - Whi...
Fluebinding #4 - Dub...
Flere artikler
Dialog
Gruppe -> Snik-Snak
endnu en god oplevelse:)
Indlæg af: maindal d. 22-07-2010 15:20:18
hej. Vil bare lige fortælle om min tur igår i fjorden:) jeg tog cyklen, her fra camping pladsen ved 21 tiden, og cyklede så over i til den østlige ende af havnen, der ved parkerings pladsen. Gik så over til det sted hvor jeg havde held i tirsdags:) fik desværre fisk på land , men havde et par hug. Men det sjove var at de fisk der hoppede , de var sku store, i forhold til sidst jeg var der. Der var en kæmpe der sprang hen efter mit blink da jeg fiskede meget højt, men den fik den ikke ordenligt, og så svømmede den lige bagved, så man kunne se en mega bule i vandet, men fik den desværre ikke. Og de andre jeg så gå over vandet, var sku nogle gode ørreder.det var en super aften, med skøn natur og store ørreder hoppe omkring sig:) da jeg gik hjem gik jeg jo tæt på vandet, og så skal jeg da lige love for jeg fik et kæmpe chock, gik i mine egen tanker og tænkte faktisk på hvor lækkert det kunne være at få en plus 3kg på krogen:) da der lige pludselig står vand til højre og venstre for mig og en kæmpe bølge svømmer ud i vandet i vild panik:) det var bare en stor ørred. Den stod 50cm fra vandkanten, var lige ude og måle dybte , den sagde 40cm. Den stod godt gemt bag nogle store tangplanter. Ja det var så lige en hurtig fortælling fra min tur igår:) lidt svært at skrive ordenligt , da det er min mobil jeg skriver fra, men håber det går:) mvh kasper.

Kommentar fra: Kim444 d.22-07-2010 15:30:38
-Du VAR advaret, maindal ;D!!-mere lusk!!-sæt farten op til overdrive, næste gang du ser sådan en bule, og så et ultrakort spinstop med efterfølgende overdrive-indspinning.Det er sådan hundestejlerne reagerer, når de bliver jagtet.-Lyder som om du havde en rigtig god tur...:)

Kommentar fra: maindal d.22-07-2010 16:01:11
jeg lavede faktisk spin stop 2 gang, men det var ligesom den fandt ud af det ikke var en rigtig fisk:) ja jeg havde en super tur:) er glad for jeg ikke bor hernede fast, for så havde jeg da aldrig vært hjemme, ville stå her i vandet konstant:) det er sku det beste og sjoveste og smukkeste fiskeri jeg nogensinde har prøvet. Fjord fiskeri er lige mig..:)

Kommentar fra: toraa d.22-07-2010 16:14:00
Selvfølgelig havde det været rart om du var belønnet med med en fisk, du kunne tage med hjem. Men selv synes jeg nu oplevelsen, bestemt også betyder noget for mig under mit fiskeri.
Mere fart på indspinning og kortere spinstop, det må det kunne lade sig gøre - jeg ser ihvertfald frem til at læse at det lykkedes for dig i din næste beretning.
Mvh toraa

Kommentar fra: Kim444 d.22-07-2010 16:22:30
-Tro mig, jeg ved præcist hvad du mener ;D..Din oplevelse hører ikke til sjældenhederne, stadigvæk.Plejer efterhånden at fiske vandet af foran mig når jeg går langs stranden, både ud og hjem.Er "lidt træt"(:D) af de der shock man får, når der pludseligt rejser sig en stor fanden af en fisk lige for fødderne af én...Nyd det!!-Tilbringer også i perioder så meget tid i eller på vandet, at jeg konstant går rundt med en følelse af at befinde mig på en båd, når jeg er på land...;)-Men prøv at sætte farten op istedet når du spinner ind..Bare et forslag, der har givet mig en fisk eller to ;)-Der er heller ikke noget der pisser fjordørreder af, som en hundestejle i parringsdragt indenfor deres revir...stof til eftertanke, m.h.t. valg af blink.

Kommentar fra: renefrh d.22-07-2010 16:23:33
lyder som om jeg snart er nød til at starte bilen og se at komme til mariager og få fisket..

bliver desværre ikke de næste par uger, men når jeg starter på job igen tror jeg at jeg tager ned og tager en eftermiddag-aften tur efter havørred..

lyder som om der er rimelig gang i fiskeriet dernede jo..

Kommentar fra: maindal d.22-07-2010 20:10:02
kim, det eneste blink jeg har med, er 10gr møresilda i farverne grøn-hvid, og i kobber-sort. Og så har en en hansen herning inline mener jeg det er i sort-rød også i 10gr. Og en 12 gr hvid stripper og 12gr sort rød toby. Den jeg fik fisken på var grøn-hvid møresilda. Hvilke skal jeg satse mest på så? Det må vej var kobber-sort der ligner en hundestejler mest eller hva? Toraa du kan tro jeg nyder det også:) det gør sku ikke noget der ikke er fisk hvergang;)

Kommentar fra: maindal d.22-07-2010 21:00:35
rene, ja det er ihvertfald en oplevelse. Altså nu ved jeg ikke om det er sådan over hele mariager fjord som jeg oplever det, eller om jeg bare har fundet et rigtig godt sted. Har heller ikke set andre overhovedet i nærheden af hvor jeg fisker. Nok fordi det er lidt besværligt at komme til , og tager noget tid og gå,:) men det passer mig fint:) så om det er sådan mange steder i fjorden må andre der kender den svare på:) men jeg holder mig til mit sted resten af tiden her på camping:)

Kommentar fra: Kim444 d.22-07-2010 21:52:13
@maindal: prøv at give de rød/sorte en chance. Jeg plejer at bruge en holo-guld/rød møresilda 15gr, når alt andet glipper...Du ku´ kradse den sorte farve af, men da du fisker sen aften, så vidt jeg kan forstå, er jeg ikke sikker på at det er en god idé...K&B!

Kommentar fra: toraa d.23-07-2010 03:16:18
Herligt sådan at finde en plads, der er lidt besværlig at komme til, og så med de resultateter.
Kan godt forstå du ikke skal andre steder hen, men til nattefiskeriet er min foretrukne farve også den sort/røde. Men en sort/guld møresilda, er nu heller ikke så dårligt.
Mvh toraa

Kommentar fra: maindal d.23-07-2010 16:45:20
okay, men jeg fisker ikke til det er helt mørkt. Det er max indtil kl 00.00jeg har fisket . Men har også tænkt på at skulle op om morgen og prøve lykken der. Regner med at være med vandet ved en 05.00 tiden. Hvilke farver der så? Og tror i der ville være nogen chancer for at få fisk om dagen? Hvis man vælger en dag der ikke er så varm?

Kommentar fra: maindal d.24-07-2010 09:30:52
øv sengen holdte mig sku fanget i morges, så kom ikke afsted denne morgen. :(

Kommentar fra: leonard_muys d.25-07-2010 17:24:02
hvad er det for noget maindal ;-)

Kommentar fra: Kim444 d.25-07-2010 17:48:52
;D

Kommentar fra: andersenone d.25-07-2010 17:51:29
lyder som en super tur..hvis du gør som kim 444 så burde den være der næste gang..i disse tiden kan det næsten ikke gå hurtig nok med indspinningen...der skal knald på blinket..

Men den er der bnæste gang...det er jeg sikker på..

knæk og bræk..

Kommentar fra: maindal d.25-07-2010 18:58:51
hehe det var den ikk. Var ude i går aftes. Så ikke en fisk i 2 timer, og der var højvandet, hvilket jeg har læst ikke er godt i en fjord, så valgte og gå hjem af, men da jeg så ankommer til et område med lavt vandt i en bugt, så skal jeg da lige love for der var hoppende fisk. Ikke så store, men der var mange. Fik 2 hug, stod ca en 30-45 min og fiskede efter dem, men så døde det pludselig ud. Så ingen fisk igen:) hehe. Så forresten en kæmpe ørred der lige vendte i overfladen. Så der går altså nogle store nogle. Og stor for mig er omkring de 3kg:) hehe. Men vil prøve imorgen tidlig. Nogen der ved hvor man kan se vandstanden tabel for mariager fjord?

Kommentar fra: Kim444 d.25-07-2010 19:08:17
Gå ud en halv til en hel time FØR du besluttede at gå hjemad i går. Og,ja,-du har åbenbart fundet "vinduet". Har også erfaring for at de går agurk i 1-2 timer på bestemte tidspunkter, og lige før en byge. En anden hug-udløsende faktor er passerende både,-pudsigt nok. Har spekuleret over om det skyldes motorens magnetfelt, eller om de går efter småfisk der bliver skadet...

Kommentar fra: toraa d.26-07-2010 03:44:50
Jeg bruger så selv denne
dmi.dk
Og den nærmeste for dit vedkommende er nok Grenå, men jeg kan da tage fejl.
Søg på vandstand.
Mvh toraa

Kommentar fra: maindal d.26-07-2010 09:08:14
godmorgen:) så kommer der lige lidt fra mig igen:) var ude imorges:) kunne endelig komme op.hehe . Nå kom ud til det sted jeg har fundet kl05.10 , fiskede så lidt der i en times tid uden at se eller høre fisk. Jeg valgte så og gå ligeså stille og roligt hjemad og fiskea stille og roligt. Da der var gået ca 10min, fik jeg bare et drømme hug. Fisken tog et mega udløb, fik den lidt ind igen, og den tog et kæmpe udløb mere. Så sprang den op af vandet 2 gange, 3 gang da den sprang op , røg blinket den ene vej, og fisken den anden. Åh ha pis, det var bare en trommel tyk havørred. På de 50-60cm. Nå med lidt banden osv gik jeg stille og roligt videre tilbage til cyklen, da jeg så ser lidt liv i overfladen, inde i den bugt jeg skrev om igår. Så gik stille derned og så skal jeg love for der var liv i vandet. Har aldrig set noget ligende. Ikke engang i en put and take,ville der være så meget liv i overfladen. Store smukke ørreder sprang helt op af vandet 10meter fra mig, og mindre hoppede derud af. Stod så bare der indtil nu:) nød udsigten og fiskede . Mistede 3 fisk, hvor den ene af dem var pæn stor, og de to andre lige var omkring målet. Og så fik jeg en på land igen:) men igen en lille en, på de 30cm, men den kæmpede sku godt. Og så døde det stille og rolig ud . Men hold op en kanon morgen. troede aldrig i mit liv, jeg ville opleve fiskeri efter havørreder sådan her. Det er noget jeg vil huske mange år frem. Det er helt sikkert.

Kommentar fra: renefrh d.26-07-2010 09:24:17
tillykke med endnu en god oplevelse i fjorden..

er godt nok ved at være tændt på jeg skal til fjorden og fiske, for nu skal der altså snart en havørred på krogen..

regner med jeg mandag kører til fjorden hvis ellers vejret arter sig til det..

Kommentar fra: dytti2 d.26-07-2010 09:32:08
Er det ikke bare lækkert når moder natur og omstændighederne rotter sig sammen, og får det hele til "at spille"

Så lever man sq :-)))

Kommentar fra: maindal d.26-07-2010 10:17:48
tak for det:) jo det må man sige. Det var en helt utrolig oplevelse.

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 13:01:21
Tillykke, maindal,-ærgeligt med den tykke madamme m/k, men du fik da fisk på land. Du må på den igen imorgen, de er jo standfisk, så den står der sikkert stadig.-Hvad tog du dem på ?

Blev sgu´helt tændt af din beretning, så jeg tror jeg vil tage mig en aftentur...Fjorden har været helt spejlblank om aftenen, de sidste par dage..;D

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 13:42:54
@maindal: Fisker du med trekroge på dine blink, vil jeg stærkt anbefale at du udskifter dem med en ekstra springring, og en enkeltkrog i en pæn str.-Jeg synes der var lige vel mange "smuttere" imellem i dine bid...-Bare en idé, som også reducerer tang på krogen, så du kan fiske de lave stræk af...;)

Kommentar fra: maindal d.26-07-2010 14:21:26
den store der huggede, bed på en hansen herring inline, i sort-rød. Og de andre 4 var på en 7gr stripper i farverne med olivengrøn og en lille rød plet. Og den stripper har jo en ekstra springring. Men tror det er ''førefejl'' da jeg slet ikke når og give modhug. Er åbenbart bange for at give for hårdt modhug på krogen hopper af. Men skal til at tage mig sammen og bare give det modhug ordenligt:)hehe. hvor fisker du henne af kim?

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 15:13:05
I Limfjorden..he-he..Mariager/Limfjord=Same deal..;)-Ser ud til at Mariagers fjordørreder heller ikke kan lide at have hundestejler med parringsfarver på deres revir, hva´?- ;D -Virker bare hvér gang; "-ka´man ikke lokke, kan man altid provokere..." :)

Kommentar fra: toraa d.26-07-2010 15:25:01
Jeg synes det er på tide du får dig en fisk med hjem nu, prøv evt at gå den modsatte vej, og hold den i stram snor hele tiden, men pas på at holde linen stram hele tiden. Det læses nemmere end det lader sig gøre, men bevar roen - måske det hjælper, hvis du istedet for en trekrog anvender en cirkelkrog. Så slipper du også for at give modhug. Med cirkelkrogen sørger fisken selv for modhugget.
I hvert fald håber jeg ikke du opgiver, du har under alle omstændigheder fund dig to gode pladser.
Knæk og bræk med det.
Mvh toraa

Kommentar fra: maindal d.26-07-2010 16:54:47
ja kunne godt være jeg skulle prøve og få fat i nogle andre kroge, men det bliver nok ikke lige de næste par dage. Så nå nøjes med at bare kroged dem rigtigt indtil:) hehe. Jeg opgiver skam heller ikke. Selvfølgelig er det lidt surt man ikke lige får den store af dem, men det går jo nok:) jeg ved da i det mindste det jeg gjorde med at bevæge stangen og spin stop osv virker, så det er bare træls den ikke bliver kroget ordenligt, men igen det er nok min egen skyld. Men oplevelsen har jeg stadigvæk:) havde jeg nu gået på stranden i skagen, havde jeg aldrig fanget en havørred. Så nyder det her:)

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 17:02:26
Skagen??-Så kan du måske lære mig at fiske havbars...Mangler stadig det kryds på min lille liste..he-he...;)

Kommentar fra: leonard_muys d.26-07-2010 20:23:48
så må vi lige tager en tur til Skagen Kim ;-)

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 20:26:48
-Leonard: -Du siger bare til !!

Kommentar fra: leonard_muys d.26-07-2010 20:31:56
hvordan bliver vejret i weekend ... men hvor skal vi være i skagen fiskespots ??? bombarda med pattegrise ;-)

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 20:39:03
Nå, du læste også det indlæg?? ;D -Kan være maindal ved det, han kommer jo deroppefra, så...Checker lige vejret...

Kommentar fra: leonard_muys d.26-07-2010 20:41:36
ja skagen ligger kun en 45 km fra mig af ... har også tit fisket i skagen ... små sej og makreller og HØ ...

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 20:43:23
Mest skyet med regn og byger. Hård til jævn vind. Samme som om natten sidste gang, kort sagt...:( -Men det bliver da i det mindste køligere, så...

Kommentar fra: leonard_muys d.26-07-2010 20:47:43
det lyder ikke så godt angående vejret ... men vi kan holder vores fiskegrej stand by til næste weekend og afvente hvordan vejret er på dette tidspunkt ...så kan vi aftale med vores guide i Skagen ;-)

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 20:50:40
Vind fraydvest, drejende til vest/nordvest...Så man må kunne finde noget læ. Det er jo trods alt skagen...;)-Lyder mere som ørred-vejr...

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 20:51:18
Lyder godt. Lad os gøre det sådan..

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 20:51:59
Så har jeg sikkert også fået den Fishfinder...;)

Kommentar fra: leonard_muys d.26-07-2010 20:53:31
hvis du synes at vi skulle prøve ... så kommer jeg og henter dig ... fredag eller lørdag aftenfiskeiet eller ..om dagen ... kom med et forslag .... bud ;-)

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 20:55:01
Den er wireless, med en modtagerafstand på 40m.
Viser også str. på fisk. 50 engelske pund...Peanuts! ;)
Monterer sender på en stang og kast ud, mens du følger med i, hvad der bevæger sig/bider på agnen..stor eller lille...he-he!

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 20:55:43
Denne weekend??

Kommentar fra: leonard_muys d.26-07-2010 21:00:00
yupp denne her weekend ... men vinden kommer fra Nord .... det kan jeg ikke lide ... men vi kan spørger maindal ... at NW er god nok fiskevejr .... med hensyn til fiske fra Skagen

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 21:04:14
Jamen, hvis du har lyst, så lad os da bare sige det!?-har så nok ikke fået Fishfinderen endnu, men hvad med lørdag??
Senderen virker iøvrigt yderligere 15-16m, udover de 40, så...
-Skal jeg få fat i nogle sandorm, hvis vi aftaler lørdag??

Kommentar fra: maindal d.26-07-2010 21:08:52
i skal ud til enden af buttervej. Helt ned til crossbanen. Når i holder der ved stranden går i ned til vandet, og der kan i se en stor høfde til venstre for jer, omkring 200-300meter nede. Hvis i fisker fra den og så ellers bare nord på, der kommer en betonklods agtig ting, der bliver taget mange fra den af.

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 21:10:42
Taak, maindal.Er der læ med en nordvest vind??

Kommentar fra: leonard_muys d.26-07-2010 21:11:17
ja hvis du kan få fat i sandorm må du gerne tager nogle med ... hvad tid kunne du tænker dig vi skal ude med snoren ?

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 21:13:47
Sen eftermiddag til aften. Er 48 stk.nok, når vi også har tobis??

Kommentar fra: leonard_muys d.26-07-2010 21:17:02
ja jeg har stadigvæk tobis ...

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 21:19:57
Okay, så klarer jeg det.

Kommentar fra: renefrh d.26-07-2010 21:29:59
hvis i fisker på buttervej, og vind fra nv, vil i få vinden lige i snotten..

her i skal forsøge efter havbars, ifølge dem som ved noget om den slags..

maps.google.dk

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 21:41:56
Takker for linket,renefrh. Vi droppede det og ser tiden an. Ikke noget med vind i snotten, og buler i panden af blink der returnerer til mig, tak....;)

Kommentar fra: maindal d.26-07-2010 21:45:26
nej hvis vinden kommer fra nord skal i sku udsætte turen desværre. Der bliver så grumset at i ikke kan se jeres fødder når i står på bare 40cm vand og der er alt for store bølger.

Kommentar fra: Kim444 d.26-07-2010 21:46:34
OK..

Du skal logge dig ind, for at kunne svare eller lave egne indlæg.

Er du ikke allerede oprettet, kan du oprette en konto ganske gratis.

Top 10
toraa4650
tarutta4452
bennylaarsen4180
saja4165
Jan R. Jensen4164
redvultur4057
udland663987
Bersaerk3968
renefrh3933
sølvglimt3888
Målinger
Fisk og Ferie
Tangeværket
Åernes tilstand i den nye struktur
Jagt
Konkurrence
Hornfisk
Grejindkøb
Fisketegnsmidler
Føler fisk smerte?
Fisketegn
Flere målinger
Links
Links ialt: 119
fiskeatlas.dk
Fly Fishing History
Steen Ulnits
The Complete Angler ...
Henrik Leth
Niels Vestergaard
Dansk Amatørfiskefor...
Danmarks center for ...
DSF
Nordjydsk Havørredfi...
Flere links
Kontakt