Hjem Fisketips Spillet Søgning Fisk Hjælp Bookmark and Share
Status
Du er ikke logget ind.
Login
Glemt dit password?
Opret mig
Nyheder
Nyheder ialt: 12169
Urenset spildevand...
Pas på ved vestkyst...
Lej en husbåd og se...
Det regner endnu me...
Varme sender ansjos...
Sjælden hval i dans...
Borgmestre i opråb:...
Erfaren lystfisker...
Vandet stiger stadi...
DMI: Forhøjet vands...
Flere nyheder
Nyt sidste år
Lystfiskercenter sk...
Verdenssensation i...
Forurening af å: La...
18-årige Frederik e...
Trollingfiskere for...
Finhvalen er tilbag...
Nikki fejrede lakse...
I dag er det juleaf...
Lille undervandsdro...
Turister skal på kr...
Artikler
Artikler ialt:139
Start med fiskeriet
Isfiskeri
Snør de flade - del ...
Der fiskes fra isbry...
Varulve på krogen
Esrum Sø
Fluebinding #6 - And...
RSS-Feeds nu (igen) ...
Fluebinding #5 - Whi...
Fluebinding #4 - Dub...
Flere artikler
Dialog
Gruppe -> Ej accept. indlæg
Hvorfor er hornfisken så ildeset?
Indlæg af: Linedanser d. 12-05-2014 22:40:21
Jeg undrer mig over hvorfor hornfisken blandt nogle lystfiskere er så ildeset, som den er. Det er nærmest en kæmpe ulykke, hvis man skulle være så uheldig at få en hornfisk på krogen.

Er det fordi det er for nemt at fange en hornfisk, hvis man er rigtig "sportsfisker", eller synes nogle simpelthen at hornfisk er en dårlig spisefisk?

Sidste år fangede jeg en dag 3 hornfisk i Dragør Havn, og jeg stod sammen med en anden lystfisker. Han fangede også en af de "langnæbbede ål", men han gav den til mig, fordi
sådan noget spiste han ikke!

Jeg blev meget forbavset, for jeg synes, at hornfisk er en fortræffelig spisefisk.

Kommentar fra: haigalo d.12-05-2014 22:49:23
Nu er det et personligt spørgsmål om man kan lide den fisk eller ej. Hvis man ikke synes om den fisk, som jeg er ikke gør så skyldes det at den for det første ikke er så nem at tilberede som mad. Der er ben overalt i den fisk. Har sågar fjernet dem med pincet engang. Så aldrig mere hornfisk hjemme.

En anden ting er at de lugter gevaldig meget for en frisk fanget fisk. Og hvis du er så uheldig at rør den med din fingere så lugter de i flere timer selvom du vasker dem med svovlsyre.

Og ja så er de for nemme at fange og de skærmer over Havørreden når de er på dit agn!

Kommentar fra: bjawnie d.12-05-2014 22:58:10
Jeg synes hverken hornfisk lugter eller at benene er svære at fjerne. Tværtimod smager den godt og benene er jo trods alt grønne, så de er nemme at spotte :)

Men der er mange, som mener at den ødelægger deres havørred fiskeri.

Kommentar fra: kim th d.12-05-2014 23:00:29
Mange bryder sig ikke om at spise trutål fordi de ikke bryder sig om de mange ben. Andre bliver hurtig træt af dem når de ankommer i enorme mængder. Vi er nogle som bare synes det er sjovere at jage og overliste havørreden. Det bliver nærmest umuligt i en periode hvert år, når trutterne er her og der og allevegne. Det virker nærmest som om at HØ'erne slet ikke kan komme til for trut…Det er ihvertfald en stor del af forklaringen, andre har måske andre grunde til ikke at være vild med dem. Min opfsttelse er dog at de FLESTE lystfiskere glæder sig hvert år til de kommer. De er jo både gode sportsfisk på let grej og ganske fortrinlige spisefisk, så der er også ;ANGE grunde til at elske dem . Vi skal ikke allesammen synes det samme, men vi skal alle respektere hinandens holdninger og lyster, så længe de er på den rigtige side af loven og ingen kommer til skade :o))))
Knæk og bræk
Mvh Kim M

Kommentar fra: Brasserne d.12-05-2014 23:04:10
Men jeg forstår ikke at folk orker at brokke sig over dem. De kommer hvert år og der er intet at gøre ved det. Så lad det dog ligge og nyt naturen :)

Kommentar fra: kim th d.12-05-2014 23:08:24
…Og gudske tak og lov er der masser af rare mennesker der gør deres bedste for at udryde dem. Læg mærke til, Brasserne, at de fleste af os "brokkere" brokker os med et stort smil på læben :o))
Mvh Kim M

Kommentar fra: Rubena d.12-05-2014 23:36:57
De er da nemme lave hele i ovnen med hvad man nu vil grønt og krydderi når de er færdig kan man hive benene id af en gang der sidder ikke flere tilbage end på feks sej... Lugten på hænderne tager man med citronsaft og bagefter sæbe så er det problem slut;-) syntes ikke plagen har været dærlig stor endnu og glæder mig hver gang jeg hiver en på land... Selvom jeg også gerne snart ville hive minførste hø;-)

Kommentar fra: killersting d.13-05-2014 00:23:24
Hvor svært kan det være at filettere en hornfisk. Man skære langs benet ned gennem fisken på begge sider og man har der efter to fine filetter. Derefter tager man en pincet og fjerner sidebenene, som heldigvis er grønne og sidder rimelig tæt. Derved er de fjernet på 30 sek pr. filet.

Men er da enig i at det stinker ekstra meget med hornfisk. SIdst jeg kom hjem med 6-7 horn, blev jeg og mit grej smidt ud af huset af konen, da hun var ved at brække sig. Det var nettet den var gal med, fandt jeg ud af. Det tog ca. 14 dage i udearrest før det var lugtfri igen.

Og så kan man også blive lidt træt af at spise dem, da de er så fede. Det minder vel egentligt mest om stegte ål. Dem kan man også hurtigt overspise sig i.

Kommentar fra: killersting d.13-05-2014 00:25:08
Eller også er det fordi det lugter kraftigt når man steger dem.

Kommentar fra: Ukendt Bruger d.13-05-2014 07:42:22
Enig killer.
De lugter ikke godt. Og min kone har også indført forbud.
De første 5-6 stykker er sjove at fange, men når man har hevet nr 70 op, så hører morskaben op.
Mvh
Saja

Kommentar fra: MiniMarstrand d.13-05-2014 10:05:31
Jeg er stor fan af horn, men vil give saja ret i at jeg gider ikke fange for mange af dem, for man kan nemt komme til at bruge længere tid på at rense dem end at fange dem :)
Synes også de er gode fordi at det gør det nemt for nogle mindre erfarne lystfiskere at være med og på den måde få dem hooked på fiskeri :D

Med hensyn til at tilberede så har jeg heller ikke noget problem med dem. Skær dem i 8-10 cm stykker og paner dem og steg i 10 min. Nemt og lækkert.

Kommentar fra: Maestro d.13-05-2014 10:50:14
Killersting (og andre)> I forbindelse med net osv der lugter, så synes jeg det hjælper meget at lægge det en dags tid i solen, hvis man altså har mulighed for det.

Kommentar fra: motor69 d.13-05-2014 11:02:25
Generelt kommer kritikken af hornfiskene fra de kystfiskere, som mener at havørred fiskeri er det eneste rigtige. At hornfisken "ødelægger" deres fiskeri i et par måneder om året kommer efterhånden ikke som nogen stor overraskelse.
Snobberi det er hvad det er.......

Kommentar fra: qawi d.13-05-2014 11:46:12
Hvem netter også en hornfisk;)

Kommentar fra: kim th d.13-05-2014 12:04:11
motor69: Kan for mit eget vedkommende kraftigt afvis at det har noget som helst med snobberi at gøre. Synes absolut IKKE at HØ-fiskeri er det enste rigtige. Tager GERNE en tur i mosen efter gedder, en P&T tur i ny og næ, fanger gernbe fladfisk på molen osv. Kunne tilgengæld påstå at folk der synes det er snobberi at ikke synes om hornfisk, er fordømmende og bedreviddend vedr. andres meninger og holdninger.
Mvh Kim M

Kommentar fra: toraa d.13-05-2014 12:05:40
Åhr til dels har du sikkert ret motor69, men i min verden er en fisk der ikke er kroget i munden, ikke en fanget fisk. Fisker man så uden silkesnor, er chancen for at de er kroget i munden altså meget ringe, ihvertfald ser jeg mange eksempler på at krogen sidder alle mulige andre steder. og et sådant fiskeri kan jeg så ikke lide.
Mvh toraa

Kommentar fra: motor69 d.13-05-2014 12:26:03
@ kim th. Hvis man dyrker så alsidigt et fiskeri som du tilsyneladende gør, burde det da være muligt at undgå hornfiskene i den tid de udgør en plage for dig? At du måske ikke bryder dig om dem som spisefisk er en ting, men tidligere tråde beviser at du er en flittig debattør, med indlæg om hornfiskens irriterende tilstedeværelse, og hvorledes den er ødelæggende for havørred fiskeriet.
@ torra. Jeg er helt enig i din betragtning omkring udøvelsen af fiskeriet på hornfisk. Jeg ville heller aldrig deltage i rykfiskeriet som man ser det på Kronborg pynten. De billeder får jo grindedrabene på Færøerne til at minde om human aflivning :-)

Kommentar fra: kim th d.13-05-2014 13:39:13
Motor: Jeg kan sagtens undgå at fange hornfisk, bla ved i den periode hvor jeg ikke gider det, at tage f.eks i mosen, på molen eller i putten, eller for den sags skyld at ta på kysten og fiske HØ og leve fint med de horn der er. Det der tilsyneladende også er forbigået din opmærksomhed, er at en del af os der af og til deltager i en debat om horn, ofte gør brug af lidt ironi og sarkasme og at vores indlæg ofte er skrevet med et skævt, drillende smil på læben. Jeg har MIN holdning om hornfiskene, men tag ikke fejl, jeg kan sagtens, samtidig have fuld respekt for andres holdning, selvom den ikke nødvendigvis er den samme som min. Kan du også respektere at andre synes anderledes end dig ??? DET jeg til gengæld ikke bryder mig om er at blive stemplet som en snob af en person der ikke har en hujende fis ide hvem jeg er og hvad jeg står for..
Mvh Kim M

Kommentar fra: motor69 d.13-05-2014 14:22:35
Kære Kim th. Når jeg siger det er snobberi, er det udelukkende min mening som slår igennem. Altså et postulat, som jeg ikke har nogen chance for at bevise. Hvor i denne tråd finder du belæg for at jeg ikke respekterer andres holdning?
Citat fra Kim th: "Vi er nogle som bare synes det er sjovere at jage og overliste havørreden. Det bliver nærmest umuligt i en periode hvert år, når trutterne er her og der og allevegne"citat slut. Jeg tror ikke engang en udlænding ville have svært ved at udelukke denne udtalelse som værende hverken ironisk eller sarkastisk, men jeg kunne selvfølgelig tage fejl. Syntes vi skulle respektere trådstarter og holde os til emnet.

Kommentar fra: MNY d.13-05-2014 14:35:03
Jeg syntes det er en af de bedste fisk, at fiske efter, når børn skal prøve at fiske. Den er nem at fange og enda uden krog, og bider på alt hvad der bevæger sig. Så stop alt ævl og kævl, pak ungerne og ta ud og fisk. Hilsen Michael

Kommentar fra: kim th d.13-05-2014 14:38:53
Citat: "Hvor i denne tråd finder du belæg for at jeg ikke respekterer andres holdning?"
...Når du postulerer at jeg skulle være snobbet pga min interesse i fiskeri efter havørred.....
I øvrigt synes jeg det virker som om du kun har læst den del af mine udtalelser du mener at kunne lægge til grund for dit postulat og undlader at læse de dele af mine indlæg som ikke undergygger dine påstande (eller måske ligefrem vælger at fortrænge dem).
Eks: "Og gudske tak og lov er der masser af rare mennesker der gør deres bedste for at udryde dem. Læg mærke til, Brasserne, at de fleste af os "brokkere" brokker os med et stort smil på læben :o))"

Og, enig vi kan nok blive enige i at være uenige, og lade trådstarter have sin tråd i fred..
Mvh Kim M

Kommentar fra: Hardy u d.13-05-2014 15:10:31
jeg er vild med hornfisk.
Smager godt.
Fighter godt.
Hvad er der ikke at lide?

Kommentar fra: fighterwt d.13-05-2014 15:14:59
Når man kommer let til noget bliver man hurtigt træt af det. Det gælder både for hornfisk og kvinder :-)

Kommentar fra: Joakim709 d.13-05-2014 15:16:26
At den hele tiden bider på når man fisker efter havørreder.

Den ødelægger knuden til fluen, så man skal tjekke den.

Den kommer i stort antal.


Men ja den smager godt.

Kommentar fra: kim th d.13-05-2014 15:20:12
fighterwt: Har aldrig prøvet det med horn :o)))
Mvh Kim M

Kommentar fra: Ukendt Bruger d.13-05-2014 15:47:03
Vi skal lige holde fast i, at en fejlkroget hornfisk ikke nødvendigvis er et resultat af ryk-fiskeri.
Hornfisken angriber sit bytte ved at svømme op på siden af det, og så give det et dask med næbbet. Når byttet så synker mod bunden, hapser hornfisken det.
Hvis byttet viser sig, at være et blink med krog, vil krogen meget ofte sætte sig i øjet eller ryggen på fisken. Derefter er genudsætning ikke en mulighed, for fisken vil ikke overleve.
Ærgerligt, men der er en grund til de mangefejlkrogninger, som ikke nødvendigvis er fiskerens fejl.
Mvh
Saja

Kommentar fra: MiniMarstrand d.13-05-2014 15:55:07
Enig med saja med at man nemt kan fejlkroge dem uden det er intentionen, en grund til at bruge silkekrogen.

Men dem der decideret står og ryk-fisker efter dem burde få taget deres grej og selv sat en krog i ryggen. Bare min holdning :)

Kommentar fra: toraa d.13-05-2014 15:58:42
Motor69: Næh jeg bryder mig absolut heller ikke om rykfiskeri, men her i tråden mente jeg nu specielt fejlkrogninger af hornfisken.
Hardy: Lugten og svineriet fra dens skæl, og nok især at den ødelægger mine indkøbte fluer.
Men altså skal børnene med ud at fiske, er MNYs argument, svært at modsige i saltvand bliver det ofte en tur, de husker længe og i visse tilfælde med blandede følelser.
Hav en fortsat god aften allesammen.
Mvh toraa

Kommentar fra: sports_fiskeren d.13-05-2014 16:41:34
Hornfisk er den eneste fisk der lugter lige så slemt levende som hvis den har været død i en uge. Skællene sidder fast over alt. Man kan ikke genudsætte en hornfisk, hvis først man har haft fat i den, for dens svømmeblære er meget skrøbelig og sprænges lige så snart man griber rundt om den. De hugger på alt og efter alt, hvilket også betyder at de oftere end andre fisk, bliver fejlkroget. Det er kun de lidt større eksmplarer der er værd at arbejde med når der skal laves et måltid ud af hornfisk, men desværre er de små tynde hanner stærkt overrepræsenteret, så dem kan man rigtig gå og ærgre sig over. Jeg har fanget hornfisk fra slutningen af april og helt hen til slutningen af august. De har hugget på så forskellig agn som blink, flue, makrelforfang og endda fladfiskeforfang (spinrig) brugt til pig og slethvar. Hornfisk smager godt, men jeg kan nu godt undvære dem og ISÆR alle de fjolser der skal ud og deltage i massedrabet hvert år. De larmer og sviner desværre rigtig meget de der lejlighedsfiskere. Når der lige har været sådan er rykind, så er det desværre ikke usædvanligt med liner, øldåser, gamle aviser og fiskeaffald kastet i naturen til højre og venstre. Måske er det rent faktisk det som jeg hader aller mest ved hornfisk.

Kommentar fra: Chris3kilo d.13-05-2014 18:06:33
Er helt enig sports_fiskeren! Men hvor har du det med at man ikke kan genudsætte hornfisk fra? Det er jo bare sladder er det ikke?

Kommentar fra: Brunoesox d.13-05-2014 18:23:58
Chris
Det er ikke sladder, det er så nemt at ødelægge dens organer.. Meget skrøbelig som Sport fiskeren siger...
Og ja det masse drab/ryk fiskeri, det er bare svineri!! det kan bare ikke passe FK ikke har recurcer til at statuere et ekempel.. Men det havde nok været noget andet hvis det var en mere kærsom art/fisk det går ud over.... :-(
Men de er nok bange for at få en røvfuld
Mvh Bruno
Mvh Bruno

Kommentar fra: sports_fiskeren d.13-05-2014 19:51:20
Chris3kilo. Sladder er det desværre ikke, men mage tror at det sagtens kan lade sig gøre, for de ser jo fisken svømme afsted i fuld fart når de slipper den. Prøv selv at tage en hornfisk. Lige så snart du griber om den, siger den en lille giiii lyd. Det er svømmeblæren der brister. Når du slipper den, så kig på din hånd. Den er fuld af de skæl, som skal beskytte hornfisken mod infektioner. Du giver den et stort åbent "sår" svarede til hvis du selv fik en alvorlig hudafskrabning. Ikke noget alvorligt, men hvis det var 20% af din krop det gik ud over, så er det ikke så godt længere. Hvad angår fiskerikontrollen, ja så gør det er fantastisk stykke arbejde, men de er bare for få til at løse alle opgaverne og de prioriterer de opgaver der er vigtigst og som virkelig betyder noget, nemlig erhverv, bi-erhverv, fritidsfiskere og slutteligt lystfiskere. Det er de fast fiskende redskaber der er den største trussel mod fiskebestande, ikke de ubetydelige mænder som lystfiskere hjemtager.

Kommentar fra: killersting d.13-05-2014 20:23:21
Om så dens svømmeblære ikke blev ødelagt, så har man da ødelagt dens beskyttende lag af skæl ved berøring. Den ville dø lige megt hvad for ødelagte skæl og slimlag er også virkeligt fatalt for en fisk. Det er netop derfor man bør afkroge en fisk der skal genudsættes i vandet, dvs minus berøring.

Man minimere jo fejlkrogningsprocenten når man montere sin trekrog i en 5-6 cm stykke line efter blinket. Det må jo gøre at krogen ikke sætter sig fast når fisken dasker til blinket. Det giver iværtfald mening. Og da jeg brugte tricket sidste år, var der da ikke én fejlkroget hornfisk.

Kommentar fra: sdanboe d.13-05-2014 20:25:30
Det er den eneste fisk der lugter af sur tissekone både før
Og efter tilberedning
;)


Kommentar fra: killersting d.13-05-2014 23:41:12
Det gas

Kommentar fra: sports_fiskeren d.13-05-2014 23:43:25
Har du lige opdaget muligheden for at tilføje ligegyldige klip til seriøse indlæg killersting? Måske du skulle bruge lidt mere tid på at lede efter 15? gedden og lidt mindre tid på at spamme med ligegyldigheder ;-)

Kommentar fra: killersting d.13-05-2014 23:58:27
Nej det har jeg gjordt noget tid.

Desuden har jeg nok været på dette forum i væsentligt længere tid end du har.

Jeg har også i det mindste skrevet noget i min profilbeskrivelse. Har du det....nej vel.

Hvor mange svar point har du? 65?
Jeg har nok lidt flere end du har. Er det useriøst.... nej vel.


:-)

tænk, tast, tal.

Kommentar fra: sports_fiskeren d.14-05-2014 00:08:32
Tankevækkende at du ikke er i top 10 når du selv mener du er så fremragende et lysende emne her på site.

Kommentar fra: killersting d.14-05-2014 09:55:39
Det ikke det jeg siger.

Jeg hentyder blot til at du lukker røven og passer dig selv, når du ikke selv har en skid og byde på, hverken i din profilbeskrivelse eller dine svar.

Hvis du ikke kan tage at der også kan forekomme sarkasme, en vis form for humor og heftige diskussioner i dette forum, så skulle du måske overveje at melde dig ind i en strikkeklub istedet.

quizzicalllama.files.wordpress.com


Kommentar fra: kim th d.14-05-2014 10:25:01
killer: Synes nu at sports_fiskeren kommer med lige så velkvalificerede indlæg som dig. Med dine til tider meget kontante udbrud, bør du vel også være klar til at få igen af samme skuffe, ellers har jeg måske et andet forslag til hvem af jer der skulle søge optagelse i den lokale strikkeklub :o)))
Mvh Kim m

Kommentar fra: sports_fiskeren d.14-05-2014 10:36:14
fisketips.dk

Ja den lader vi så bare stå lidt.
Hvad bød du ind med ud over overdrevent blær om hvor hurtigt du kan filetere en hornfisk og at konen har magten hjemme hos dig.

Ja ak, selv de størte mænd har deres overordnede, hvilket ofte kommer til udtryk i unødvendige handlinger som kun de selv kan se det sjove i.

Ps. Den 15+ gedde kan du finde på bunden af Furesøen. Du skal bare fylde lommerne med sten, tømme lungerne for luft og hoppe i.

Kommentar fra: killersting d.14-05-2014 11:15:39
Overdrevent blær....haha naah......jeg blærer mig ikke særlig tit i modsætning til mange andre.

Næææh du lyder som en bedrevidende førtidspensionist.
Men vi kan da godt se på hvor mange brugbare indlæg jeg har lavet i min tid fra 2011 til nu og sammenligne med dine indlæg fra februar 2014, for det var nemlig der du joinede dette forum. Noob.

fisketips.dk

vs.

fisketips.dk

Ja den kan vi også lige lade stå i lidt tid.

I det mindste har jeg en kone og nej her i huset er magten ligefordelt. Hold da kæft du fandma for dum og høre på. Smut ned i mosen og fang en vandkalv med legetøjsnettet....Toddler og smut hjem til din overvægtige kæreste og hende den. Evnesvage horekarl.

Kommentar fra: sports_fiskeren d.14-05-2014 11:20:25
Du vinder da virkelig mange hjerter med din pæne måde at tale til andre mennesker på.
Fornemmer jeg lidt tudeprinsesse når du får af samme skuffe som du selv giver af?
Korte lunter brænder ikke så længe og det lader til du futtede af allerede da tændstikken nærmede sig ;-)

Kommentar fra: killersting d.14-05-2014 11:25:38
quizzicalllama.files.wordpress.com

Kommentar fra: MiniMarstrand d.14-05-2014 11:32:37
Hvorfor helvede skal stort set alle tråde på det her forum altid ende ud i 2 personer der sidder og bitcher på hinanden?! Kan folk ikke bare holde sig til de forbandede emner og så diskutere tingene sagligt som voksene i stedet for at opføre sig som små børn?!

Det var dog utroligt.

Kommentar fra: sports_fiskeren d.14-05-2014 11:42:38
Kald mig bare nærtagende Killersting, med der gik du langt over grænsen for anstændig opførsel og din trussel rapporterer jeg stille og roligt videre til WM, uagtet at du sikkert ikke mener noget med det og det bare er for sjov, så finder jeg mig ikke i sådan noget.

Kommentar fra: killersting d.14-05-2014 12:07:30
Det var måske din underliggende mission at provokere mig derop så du havde en masse håndgribelige beviser du kan gå videre med til Webmaster?

Det bliver da spændende at se hvad du får ud af det.

Hvis vi foreksempel scrooler tilbage til dit første udfald over mig, så kan vi jo tydelig se, at jeg, i sjov, kommenterede sdanboe's lidt halvklamme kommentar om lugten af horn.

Det undre mig stadig, hvilken grund du har til at blande dig i den måde jeg lige skrev lidt sjov på. Det er måske mindre legitimt at poste en sigende og lidt sarkastisk animations GIF, end det er at skrive at fisken stinker af tissekone.

Du må sku være en af de mest nederdrægtige personer jeg endnu har set på forummet. En skjult stikker som kun fortjener et lille skub i den rigtige retning, nemlig lige lukt ud over kajen.

Kommentar fra: Peter3480 d.14-05-2014 14:27:50
de for da skabt lidt debat de kære velsmagende hornfisk med de dejlige grønne ben

Kommentar fra: Zidwig d.14-05-2014 17:10:57
Jeg plejer at tage 1 eller 2 ture ud i båden efter horn hvert år - hyggeligt - dog voldsomt irriterende at båden er FYLDT med skæl efterfølgende!

Kommentar fra: Ukendt Bruger d.14-05-2014 18:27:45
Jeg har bemærket mig, at tonen i debatten på dette forum er blevet meget hårdere efter at hornisten er kommet til landet.
Den har den virkning, den skidt fisk.
;-)


Kommentar fra: kim th d.14-05-2014 18:41:41
..Sjovt Jan, jeg tænkte faktisk, at efter idag tror jeg at jeg synes at trutålen er blevet den mest underholdende fisk jeg kender. Er jeg så en "trutsnob" ????
Mvh Kim M

Kommentar fra: webmaster d.14-05-2014 20:05:40
Dialogen er sendt til ej accepterede indlæg på grund af stærkt nedsættende sprogbrug

Kommentar fra: kim th d.14-05-2014 20:08:08
Hååårh, alligevel et fedt forum, hvor trusler på livet kun kategoriseres som "stærkt nedsættende"
Heldigt de ikke blev fremsat i den virkelige verden, her er den slags nemlig strafbart :o))))))
Mvh Kim M

Du skal logge dig ind, for at kunne svare eller lave egne indlæg.

Er du ikke allerede oprettet, kan du oprette en konto ganske gratis.

Top 10
udland664375
bennylaarsen4371
tarutta4366
Bersaerk4348
renefrh4325
toraa4325
redvultur4311
Kust#64307
Jan R. Jensen4300
simon agerholm4295
Målinger
Fisk og Ferie
Tangeværket
Åernes tilstand i den nye struktur
Jagt
Konkurrence
Hornfisk
Grejindkøb
Fisketegnsmidler
Føler fisk smerte?
Fisketegn
Flere målinger
Links
Links ialt: 120
fiskeatlas.dk
Fly Fishing History
Steen Ulnits
The Complete Angler ...
Henrik Leth
Niels Vestergaard
Dansk Amatørfiskefor...
Danmarks center for ...
Camping and Cooks
DSF
Flere links
Kontakt