Hjem Fisketips Spillet Søgning Fisk Hjælp Bookmark and Share
Status
Du er ikke logget ind.
Login
Glemt dit password?
Opret mig
Nyheder
Nyheder ialt: 12131
Tangfarm på vej i O...
Kommune bygger >>fi...
Redningsaktion: Jys...
Mystiske rødalger l...
500 kilometer vandl...
Kamp om at fange de...
Lystfiskere vil hav...
Masser af laks i Sk...
Trods masser af fan...
Kom med på sæljagt:...
Flere nyheder
Nyt sidste år
Fiskedød i stor sø:...
Stort antal klumpfi...
Isbryder er klar ti...
Trods stor indsat m...
Eksperter fisker me...
Redningsaktion: Fri...
Hval i Hobro har ik...
Mangel på føde: Tus...
Drillende vejrfænom...
Vinden laver lavvan...
Artikler
Artikler ialt:139
Start med fiskeriet
Isfiskeri
Snør de flade - del ...
Der fiskes fra isbry...
Varulve på krogen
Esrum Sø
Fluebinding #6 - And...
RSS-Feeds nu (igen) ...
Fluebinding #5 - Whi...
Fluebinding #4 - Dub...
Flere artikler
Dialog
Gruppe -> Fiske-historier
Udspekuleret eller…
Indlæg af: toraa d. 10-07-2016 15:19:59
Var taget ud i P&T’en efter lang tids fravær, og havde bestemt en god dag. Fiskene kunne godt have været mere bidelystne, men gensynet med mity favoritspot og den medbragte
Rejeostemad og kaffen, indtaget mens jeg nød synet af vandnymfer, grågæssenes træk , sammen med elritsernes legen i vandet gjorde bestemt ikke oplevelserne ringere, og dagen var jo ikke mindst
tænkt som afslapning, og det blev så rigeligt indfriet. Så mange fisk springe, og nedslaget efter dem kunne sagtens høres vidt omkring. Det var ikke en vindstille dag, så flåddene blev lagt til side, og fattigmands-rigget blev valgt. Der var nogen afstand til stangen og vinden blæste altså noget omskifteligt, at jeg opgav at sidde på bænken og plantede bagdelen i græsset, lige bag fiskestangen. Vandet var meget mørkt, og jeg kom meget sent afsted, men fiskes skulle der altså trods alt. Men linens bevægelser gjorde mig altså lidt skeptisk, vinden trak den snart til den ene side, snart til den anden. Men jeg var sikker på at der ikke var fisk på krogen, ingen vilde udløb af line fra hjulet, og med farven i vandet var det lidt svært at spotte fisk, så krogen med Quantums gule bait, blev da også flyttet 5-6 gange mens jeg var inden for betalt fisketid, og dejen blev da også trukket af krogen et par gange på vej ind gennem – hvad jeg ikke var helt tilfreds med, for den hvidløgs duft, er f…… infam i mine næsebor, og kors hvor det klistrede til hænderne mens der blev rullet kugler til at sætte på krogen men den blev formet. Lige med et fik jeg øje på en prægtig guldørred, og det var kun dens prægtige orange farve, der gjorde at jeg fik øje på den, en fisk på helt sikkert 2-3 kg, så den ville jeg da gerne have på krogen. Men altså noget var ikke rigtigt med den fisk, for den svømmede ikke frem og tilbage, sådan som de fisk jeg spotter oftest gør. Men ikke denne fætter, den blev stående bomstille på samme sted, som jeg skønner den gjorde. Men mere skete der altså ikke, lige indtil jeg spinnede ind, men så tog en vis herre ved fisken. Så jeg begyndte også at se frem til dejlig fight, men blev altså snydt igen, for linen knækkede, og det er altså surt show når det sker. Men jeg kan ikke mindes at have spottet en guldørred med den adfærd, indtil jeg begyndte min indspinning. Nå der skete nu ikke mere og fisketiden slap op, så jeg pakkede sammen og tog hjem, men det var trods alt en herlig dag ved søen. Efter at være kommet hjem men jeg vaske hænder for at fjerne den hvidløgsduft, fra fingrene kom jeg til at kigge i spejlet, kors for en rød tomat der kiggede tilbage, så husk endelig solcreme inden, og vær ikke så magelig som jeg var – tag endelig kasketten på…. Ellers hævner det sig, for det svier skam noget, den kolde klud dulmer ikke meget, på den svien c¨,). Trods alt en vellykket dag, men altså lugten af saltvand og tang, den blev altså savnet.
Mvh toraa

Kommentar fra: bennylaarsen d.10-07-2016 18:14:30
Toraa
var det i foreningens pt du var?

Vi var lige ude Igår eftermiddag et par timer på vandet og det gav farve, meget farve.. ;-)

Kommentar fra: toraa d.10-07-2016 18:53:14
Ja det var det Benny, jeg var derude den 3, for at kigge nærmere på vandkvaliteten, jeg var løbet tør for smøger, og stå en time og vente på arbejdstiden start, det ville jeg heller ikke. Jeg var nær kommet for sent på arbejde, fordi jeg faldt i snak, med en derude.
Ja selv i båd på vandet, giver godt med farve c¨,), i ansigtet. Fik i noget med hjem?
Mvh toraaKommentar fra: bennylaarsen d.10-07-2016 20:56:34
Nej vi var bare ude og prøve en ny speedbåd.. men speeden manglede noget, vores normale fiskebåd går 8 knob mere på toppen.. så syns min fætter er blevet snydt.. he he.

Du skal logge dig ind, for at kunne svare eller lave egne indlæg.

Er du ikke allerede oprettet, kan du oprette en konto ganske gratis.

Top 10
toraa4565
tarutta4294
bennylaarsen4045
Jan R. Jensen3997
saja3993
redvultur3918
udland663844
Bersaerk3825
renefrh3798
sølvglimt3732
Målinger
Fisk og Ferie
Tangeværket
Åernes tilstand i den nye struktur
Jagt
Konkurrence
Hornfisk
Grejindkøb
Fisketegnsmidler
Føler fisk smerte?
Fisketegn
Flere målinger
Links
Links ialt: 120
fiskeatlas.dk
Bonito Fish Guide
Fly Fishing History
Steen Ulnits
The Complete Angler ...
Lystfiskeroplysninge...
Henrik Leth
Niels Vestergaard
Dansk Amatørfiskefor...
Danmarks center for ...
Flere links
Kontakt