Hjem Fisketips Spillet Søgning Fisk Hjælp Bookmark and Share
Status
Du er ikke logget ind.
Login
Glemt dit password?
Opret mig
Nyheder
Nyheder ialt: 12166
Det regner endnu me...
Varme sender ansjos...
Sjælden hval i dans...
Borgmestre i opråb:...
Erfaren lystfisker...
Vandet stiger stadi...
DMI: Forhøjet vands...
Flere fisk og færre...
Gudenå-kommuner er...
Overrasket minister...
Flere nyheder
Nyt sidste år
Hurtig hajs hemmeli...
Norges sydlige kyst...
Stort gylleudslip:...
Vadehavet invaderet...
Tilfreds dambrugsej...
Slut med danske tor...
Sportsfiskerne jubl...
Tangeværket forvent...
Lystfiskercenter. S...
Lakseopdræt går off...
Artikler
Artikler ialt:139
Start med fiskeriet
Isfiskeri
Snør de flade - del ...
Der fiskes fra isbry...
Varulve på krogen
Esrum Sø
Fluebinding #6 - And...
RSS-Feeds nu (igen) ...
Fluebinding #5 - Whi...
Fluebinding #4 - Dub...
Flere artikler
Dialog
Gruppe -> Foreninger
Hvad skal der til
Indlæg af: Rubena d. 22-02-2017 20:11:27
Hejsa folkens

Håber i kan hjælpe lidt med et "simpelt" spørgsmål... er medlem af en fiskeforening hvor medlems tallet er faldende og vi kæmper med at hverve nye medlemmer... så mit spørgmål lyder hvad lokker jer til en fiskeforening? Hvis er medlem af en vel og mærket... prisen er lav og vi har godt med fisketure lokalt, og derudover social arrangementer;-)))

Kommentar fra: Samsara d.22-02-2017 20:31:34
Hej Rubena.

I lider af det samme som mange andre foreninger også lider af, nemlig egoisme.
Dengang jeg startede i foreningsregi, havde vi sammenhold, fordi det var vigtigt at holde sammen og økonomisk opsætte en formåen for foreningens virke.
Vi ekspanderede og udvidede og fik mere fiskevand end medlemmerne kunne overkomme at få fisket igennem, hvilket jo må siges at være godt, men s blev vi ramt af egoist sygen. En generation dukkede op. Generation 80 kalder jeg den. Generation 80 voksede op i fattigfirserne, men de oplevede i årene hvor bevidstheden om det mulige, at tingene nok skal løse sig til det bedre og ja, de blev bekræftet i alt hvad de så, for tingene løste sig.
Generation 80 er lige nu godt i gang med at sætte nyt generationer i verden og har gjort det de sidste 12-17 år og deres afkom har oplevet finanskrise hvor alle taler om hvor hårdt det er, men ingen mangler noget alligevel, så de har absolut INGEN empati, sympati eller behov for at være solidarisk med andre. Generation 80 Er egoister der kræver kontant afregning for selv den mindste smule besvær. Deres børn bliver værre, så bare glæd dig, det bliver ikke lettere.
Hvis man som forening i dag skal lokkegeneration 80 og deres yngel til, så skal der fangstgaranti på bordet.
Meget gerne en overskuelig sø med haleløse ørreder til at stive egoet af med og så helst et vand med hellige krokodiller i 10+ klassen de kan muntre sig med at lave C&R fiskeri på.
Alternativt skal man sælge forenings varen som et eksklusivt hypet medlemskab, hvor generation før 80 laver ALT det tunge arbejde og deres medlemmer bare rider med på strømmen og kan bade sig i berømmelsens lys.
Held og lykke med projektet.
Min lokale forening fattes også medlemmer

Kommentar fra: SørenFrederik d.22-02-2017 20:56:48
Mit bud er nu først og fremmest at der skal være meget vand til rådighed, og kontingentet skal være lavt.
Der skal som Samara rigtigt skriver være en flok mennesker der tager sig af det praktiske. Det nytter ikke at man regner med at nutidens unge gider sidde og nørkle med fluer i forenings lokalet 2 aftner om ugen, lad være med at brokke jer over det, og lad i stedet pensionisterne hygge sig i lokalet, og ligeledes hygge sig med det praktiske arbejde. Og der er jo mange på 50-60+ der hygger sig med det, så fred med det.

Jeg er selv medlem af en af dk s største og billigste foreninger, der samtidig har mest fiskevand. Vi har som sådan ikke problemer med medlemstal, men må acceptere at folk er medlemmer for at fiske, ikke for at samles til kaffe i vores udmærkede lokaler. Ligeledes er det kun en brøkdel der møder op til generalforsamlingen, hvilket jo kan ses som et udtryk for ligegyldighed eller også er medlemmerne bare tilfredse med en forening der kører og fungerer godt. Jeg har heller ikke selv været til generalforsamling i mange år, min grund er at foreningen kører tilfredsstillende for mig.
Vores fiskekonkurencer trak i fordumsdage mange deltagere, i dag har de det svært.

Rubena jeg tror bare at i skal tilpasse foreningens omkostninger til fiskevand osv til det antal medlememr i nu er......

Kommentar fra: Jan R. Jensen d.22-02-2017 21:06:20
Hej Rubena, i skal sørge for , at ingen føler , at de er nødvendigt fyld, for inderkredsens fornøjelses skyld.
Mvh.Jan R.Jensen

Kommentar fra: Rubena d.22-02-2017 21:50:03
Samsara jeg er faktisk selv generation 80;-) men ja det er generelt hvis ikke jeg får noget for pengene så kan det være lige gyldigt;-( problemet er ikke så meget pt medlemmer vi er til hver tur 10-20 mand afsted på hygge både med de store skibe og egne både... problemet er lidt på sigt da 80% af foreningen nok er 60-65+ så på sigt blir det et problem hvis ikke der kommer nye skud til.... kontingentet kan man ikke brokke sig over 250kr om året er vist ikke at klage over;-) vi har ca en fisketur hver 5-6 uge og så er der julefrokost banko og sommer arrangementer der udover... vi søger ikke nye medlemmer bare for fyld men for at foreningen ikke på sigt skal dø af naturlige grunde... tallet har været stille faldende siden jeg meldte mig ind for år tilbage;-( men har godt hørt at alle kæmper mod faldende medlemmer... det er trist;-( og et eller andet må kunne gøres;-)

Kommentar fra: rmbfan d.22-02-2017 21:56:47
Man skal ihvertfald ik møde samsara's holdning,for så kan jeg da godt forstå folk vender om på hælen og skrider.... en årgang 75er

Mvh

Kommentar fra: Samsara d.23-02-2017 00:13:20
Det er nemlig rigtigt rmbfan.
Sandheden er ilde hørt og svær at forholde sig til.
Selvkritik er kodeordet.
Noget generation efter 80 og nogen tilfælde generation før 80 har meget svært ved.
De er ikke til for verden, verden er til for dem.
Den holdning er i hvert fald IKKE befordrende for foreningsliv.

Rubena.
Det er ikke prisen men indholdet.
Det hvad i tilbyder, kan man jo principielt få ganske gratis og det uden at skulle dele med andre end sig selv.
Ked af at sige det, men foreningslivet er en uddøende størrelse i forhold til tidligere.

Kommentar fra: simon agerholm d.23-02-2017 07:12:41
Jeg TROR nye medlemmer primært ser på facilitet/fiskevand, og mindre på det sociale .. Man tænker : Hvad får JEG for mit kontingent, hvor der tidligere måske blev tænkt mere på at man bidragede til en foreningen, for flertallets skyld.

Kommentar fra: Rubena d.23-02-2017 09:30:57
Så buddet er der skal kigges på endnu mere fiskevand helst uden at hæve prisen. Men ja ingen tvivl om at folk tænker mere "egoistisk" nu om dage end førhen....;-((

Kommentar fra: simon agerholm d.23-02-2017 10:01:30
Det kan selvfølgelig også tænkes, at ungdommen bare ikke GIDER høre på flere gamle mænd, som hele tiden fortæller hvordan det hele var meget bedre i gamle dage - og at alle de unge er en flok egoister, som ikke forstår at de gamle har ret ;-) ;-)

Kommentar fra: Samsara d.23-02-2017 10:26:20
De gør de helt sikker ikke Simon.
Der er også forskel på om man fortæller dem det i klubben, eller om man læser det i et svar på en åben side.
At der så er nogen der ikke helt har den fornødne evne til at skille skrift fra tale, men pr automatik propper det hele i samme sølvpapir hat, er så bare ærgerligt. Det er heldigvis kun promiller af befolkningen vi andre så må opleve på slap line med overdreven brug af emoji tegn og hvad der ellers følger med.

Kommentar fra: simon agerholm d.23-02-2017 10:53:42
Det er så allerede bekræftet :-)

Jeg tror såmænd foreningerne har en fremtid - hvis de omstiller sig, og møder de nye brugere (for de ER mere brugere end medlemmer) hvor de er.
Om man skal have en P&T, eller et fremragende geddevand aner jeg ikke - men man skal være fremme i skoene, og for guds skyld undgå at have sådan nogle som Samsara til at male fanden på væggen hele tiden .... Hverken ungdommen eller nogen som helst andre, tiltrækkes af negative og intrigante ævlehoveder !!
Sidder der bare én af den kaliber nede i klubhuset når de nye stikker hovedet ind, så smutter de på café og kigger på damer istedet.
Det gør jeg forøvrigt også, hvis jeg ellers kan finde en, hvor jeg må ryge :-) :-)

Kommentar fra: bennylaarsen d.23-02-2017 11:06:53


hmm selvkritik..????

egoister findes så i alle aldre, det er ikke kun de unge, men ok når man selv er over halvdelen af sin holdbarhed så ser man det nok sådan.. eller nogen gør..

vi har haft en sø siden ca 1965 og har ca samme antal medlemmer i dag, det svinger jo lidt.

vi holder en konkurrence hvert år og ellers ikke noget, dog har vi en bådkonkurrence hvor dem med bådplads kan deltage og så kan andre komme med i bådene.vi har en idrætsforening i den by jeg kommer fra og der er faktisk kun 80/90ér generationen der er i bestyrelsen, så igen det er ikke alle unge der kun tænker på at få..Kommentar fra: rmbfan d.23-02-2017 14:58:13
Nu har jeg efterhånden læst en del af samsara indlæg og kommentarer
Mere til selvfed jeg har de vise sten person skal man fandme lede længe efter .......

Kommentar fra: simon agerholm d.23-02-2017 16:23:03
rmbfan ;
Og så har du ikke engang læst alt det han skrev under sine tidligere aliasser :-(

Vi lever i en tid, hvor informationer kan findes lynhurtigt, og alle steder - det tager måske lidt af lysten til at dukke op i klubhuset, for at høre "sidste nyt" om andres fiskeri&fangster, ved det lokale fiskevand ??

En ting er ihvertfald stensikkert : Møder man sådan en negativ og mavesur idiot, som ALTID har negativt på hjerte - så dropper ethvert medlem foreningen/klubhuset.
Dét ved jeg noget om, for jeg har set det problem, et sted jeg fisker...

Kommentar fra: bennylaarsen d.23-02-2017 16:53:00
Hov hov Rmbfan og Simon, kan i nu snakke pænt.. ;-) .
Det er da alle os andre der er forkert på alt, det ved i da godt hvis i nu bruger lidt selvkritik... ;-)

Kommentar fra: Samsara d.23-02-2017 17:15:04
Simon. Du siger det selv. Man kan lynhurtigt finde en masse informationer.
Det er slet ikke til at tage fejl af. Man behøver kun bruge sidens søgefunktion og så er der mange tusinde indlæg der viser dit sande jeg.
Aliasser. Du er helt forkert på den Simon, men det er du jo så tit, så hvad pokker.
Sjovt at en troll som dig ser spøgelser over alt.
Karma is a bitch.

Kommentar fra: sølvglimt d.23-02-2017 17:26:50
Sandheden ligger i mine øjne i stedet et helt andet sted, i dag er der mange flere oplevelses muligheder, masser af nye sportsgrene, utal af foreninger, konkurrencen om de unge er blevet større om færre individer, så det giver sig selv. Måske er der en smule egoisme, men det er ikke her problemet ligger. Som jeg ser det er der jo en kolossal tilgang af unge mennesker men det er på kysten, og de kommer senere i gang i forhold til gamle dage 18-19+. :-) Og har også indtrykket at de stærke foreninger med det gode vand, kan tiltrække unge lystfiskere endnu. Tag nu Holstebro og Omegn, de har valgt at sætte kontingentet op for senior fra 1200 kr til 1600 kr og så gratis medlemskab for junior, det har gjort at jeg gen overvejer mit medlemskab i foreningen, en stigning på mere end 25 % er lige at i overkanten, og hvad lære børnene af at få tingene serveret gratis?.

Kommentar fra: Pescador d.23-02-2017 17:47:56
@rmbfan

Samsara er intet andet end narcissist.

Indenfor psykologien og psykiatrien er narcissisme anerkendt som en alvorlig personlighedsdysfunktion eller personlighedsforstyrrelse

Narcissisme som personlighedsforstyrrelse er præget af selvkærlighed udadtil, tomhed og ringe selvværd indadtil samt manglende empati og respekt for andre. Narcissisten har en arrogant attitude, et behov for at være i centrum eller blive beundret og en forestilling om at være bedre/højere end andre mennesker.

Egentlig burde man ynke ham.

Kommentar fra: Ukendt Bruger d.23-02-2017 17:54:57
Samsara (også kaldet livshjulet) er det buddhistiske - Karma og hinduistiske - Sjæl udtryk for sjælens/karmaens vandring igennem forskellige tilværelsesformer, der starter med fødsel, som bliver til lidelse og død for at genfødes på ny.

Godt valgt brugernavn.
Men hvad hed han i sit tidligere liv på fisketips
Mvh
Saja

Kommentar fra: dytti2 d.23-02-2017 18:02:27
Og imens dryssede medlemmerne ud af klubberne, i samme tempo som på fisketips.
Jow jow.

Kommentar fra: simon agerholm d.23-02-2017 18:55:27
Sølvglimt :
Der er altid en øvre grænse for en foreningspris - synes dog i får meget for pengene, for både 1200 og 1600 kr. :-)
Jeg er selv medlem i Langå, og fisker vel 3-4 timer på deres stræk af Lilleåen om året.. Men jeg har til enhver tid muligheden, og ellers er jeg bare et "drømmemedlem", der ikke slider på noget som helst, men gerne spytter i fælleskassen.

Jeg er også medlem steder, hvor jeg slet ikke har fisket i årevis ... Men det er foreninger jeg kan lide (personligt og holdningsmæssigt), og jeg har MULIGHEDEN - hvis der bliver tid til fiskeriet en dag.

Kommentar fra: sølvglimt d.23-02-2017 19:03:16
Jo, det kan du have ret i Simon, og beslutningen er hellere ikke truffet endnu, har brugt lige rigeligt den seneste tid, og det er nok der den ligger begravet. ;-)

Kommentar fra: Samsara d.23-02-2017 19:56:44
Pescator. Tak for din nedladende person karakteristisk.
Hvordan man så skal karakterisere en som har behov for at beskrive en som man overhovedet ikke kender, ved jeg ikke. Men det kan du vel lige klare selv.

Saja.
Jeg har heddet mange ting gennem dette og andre inkarnationer, men aldrig andet på fisketips.

Kommentar fra: rmbfan d.23-02-2017 20:09:54
Tror osse nettet og diverse sociale medier stjæler medlemmer, før Google måtte man jo ned i fiskeklubben for at lære tingene, nu kan du hvertfald komme godt igang med klip fra youtube, og tips fra ligesindede bla herinde,
Når det så kommer til praktisk fiskeri , så har de fleste nok nogle makkere , som de ik skændes med men nyder turen

Mvh

Kommentar fra: Samsara d.23-02-2017 20:50:06
rmbfan.

Ja jeg må jo beklage at man typisk udstilles som en idiot på fisketips, hvis man har en afvigende måde at anskue tingene på.
Ja, den faste skare der kender en, er jo trofaste følgesvende.
Og i modsætning til hvad forudindtagede personligheder tror, ja så er gamle sure mænd der lufter deres synspunkter på fisketips IKKE dem der skræmmer de unge væk. Det er derimod andre selvoptagede unge der ikke kan finde ud af at man i fællesskabet bliver stærkere og får et godt sammenhold. Det dem fra generation 80/90/20 søger i klubberne, er netop fællesskab og ikke deres ligesindedes egoistiske enegang.

Kommentar fra: rmbfan d.23-02-2017 21:21:09
Hold da kæft haha , tsk tsk

Kommentar fra: Rubena d.23-02-2017 22:03:37
Og jeg konstatere man skal ikke høre som de sidste kommentarer indeholder for at få nye medlemmer ;-)) nu var spørgsmålet stillet for evt at få input til hva andre syntes en forening skal indeholde, ikke for folk skulle diskutere personligheder ;-)))

Tak for div input, vi skal nok forsøge udvide fiskevandet/ området lidt;-))

Kommentar fra: per48 d.23-02-2017 22:33:13
Der er som ikke noget at takke for.For som dytti2 siger,Og imens dryssede medlemmerne ud af klubberne, i samme tempo som på fisketips.
Jow jow.
Rigtig god weekend og knæk & bræk.

Kommentar fra: dytti2 d.23-02-2017 23:06:05
Lidt indspark fra mig.
Jeg er ikke medlem af nogen fiskeklub/forening, og bliver det nok heller aldrig.
Jeg var det en gang for nogle år siden, og tror nok at jeg var medlem i et par måneder.

Det var sq ikke noget for mig.
Jeg fandt ud af, at jeg nok er et asocialt fedtøre, som ikke gider spilde min tid på at opføre mig politisk korrekt, i sprog, opførsel, og tankegang.

Jeg har dog været medlem i en HELT anden form for klub. Der var jeg medlem i mange år.
Og den dag i dag, har jeg i en del år været formand i en lille privat eksklusiv billiard klub.
Og fælles for begge klubber, er at folk har stået i kø for at blive medlem. Og dem der er medlemmer, de har været det i rigtig mange år.

Min tid i de klubber, har lært mig flere ting om hvordan en klub får succes, og hvorfor medlemmerne bliver hængende.

1. Der er allerede nævnt "sammenhold" og det er nok den vigtigste faktor.
Og lad mig her sige, at sammenhold, det kommer ikke fordi man har en fælles interesse, eller fordi man mødes en gang om måneden, og sidder og fortæller hinanden løgnehistorier om en svunden tid.
Sammenhold opstår kun når man virkelig kender hinanden, og stoler på hinanden.

Klubber der gør alt for at rive medlemmer til sig - udelukkende for at have så mange medlemmer som muligt. De overlever aldrig.

Derfor er et af mine forslag: Nye medlemmer bør være personer som er kendte og respekterede i kredsen.

2. Politisk korrekthed dræber enhver klub.
Al glæde og fornøjelse forsvinder, hvis man hele tiden skal være tvunget til at tænke over en hver handling eller ytring, for ikke at træde nogen over tæerne.
Hvis man ikke kan have friheden til at kalde en pik for en pik, og en spade for en spade, så bliver snakken fanme kedelig.
Og hvis nogen bliver stødt, er det måske ikke den klub de skal være medlem af.

3. Prisen på kontingent er aldrig grunden til at der er mange eller få medlemmer.
Så om det koster gratis, eller 20000 kr om året at være medlem. Så er medlemmerne bedøvende ligeglade - Bare de har det sjovt med hinanden.

4. Det er ikke helt uden betydning hvor tit man mødes (og styrker sammenholdet).
De klubber hvor man mødes en gang i mellem i løbet af en måned. De går sjældent godt.
I bedste fald, er det bare røvkedeligt at være der den ene gang imellem.

Hvis man ikke kender hinanden privat eller fra hverdagen, skal man mødes flere gange om måneden. Gerne flere gange om ugen.

5. En klub som har hvad jeg kalder "et regerende overhoved" altså en MEGET styrende person, vil heller ikke overleve, eller have glade medlemmer.
Der er ingen der gider at lege, eller have det sjovt, hvis der er en der absolut skal fortælle hvad man må og ikke må - Sådan leger børn bare ikke!

De værste er dem, for hvem klubben er deres hjerteblod. De er så nidkære overfor "DERES" klub, at de slukker livsgnisten i klubben.
Hvis man kommer med forslag til sådan en person, bliver ALT af princip fejet af bordet.

6. Der skal være plads og mulighed for at udfolde sig kreativt.
Der er ingen der gider at traske gennem mørke regnvåde gader en gang om måneden, for at sidde i et lokale der lugter af "gammel elskov i et fugtigt sommerhus" og sidde og binde en ligegyldig flue, over en citronvand.

Hvis man er seriøs omkring det, skal der være indbydende muligheder for at udfolde sig, og lege med materialerne - Og selv om det er politisk ukorrekt, gerne over en god rom eller kølig pils.

Man skal kunne lave fluer, knive, woblere, stænger, reparerer hjul osv.
Og hvis der samtidig er en god fodboldkamp eller Formel 1 på fladskærmen, så er det bare perfekt.

Brænd alle de gamle lysbilleder fra dengang Svend Alternativ var på fisketur i Gudenåen. Der er INGEN der gider se dem.

Selvfølgelig koster det penge. Men hvis det er et problem, så skal man ikke melde sig ind i sådan en klub. Der er nu en gang bare ikke noget der er gratis i dagens Danmark.

Og så lige til sidst. Der er ingen der gider en klub, som er syltet ind i regler, regulativer, og love.
Hvis man har sammenhold, er en masse regler totalt overflødige.

Et lille eksempel på hvordan man bryder politisk korrekthed på en sjov måde.
Vi har i billiard klubben 2 mørklødede personager - Ja lad os bare kalde dem Habibi 1 og 2. Det gør vi i alt fald.
De 2 banditter har lavet en VIP afdeling i klubben.
Den er forbeholdt "Very Important Perkere"
Det må man godt, når man har et solidt sammenhold.

Og lige til aller aller sidst. Hvis der er gamle sure kværulerende mænd i klubben. Så se for guds skyld at få dem smidt ud.Kommentar fra: Samsara d.23-02-2017 23:58:13
Og lige til aller aller sidst. Hvis der er gamle sure kværulerende mænd i klubben. Så se for guds skyld at få dem smidt ud.

Hvem bestemmer om det er gamle sure mænd, eller bare nogen der ikke er politisk korrekte ?

Forøvrigt hedder det Billard ;-)
Ja, ved godt det er politisk ukorrekt at rette på folk, men så må jeg jo bare meldes ind i gamle sure mænds klub hvor det er tilladt at slå en prut når maven ikke kan holde til alt det lort de andre fylder en med.

Kommentar fra: dytti2 d.24-02-2017 00:06:44
Hold da kæft du er et fjols af uanede dimensioner.
Magen til skvatnakke skal man sq da lede længe efter.
Utroligt at du kan være så stor narcisist, at du tror at alt drejer sig om dig.
Latterlige nar!

Kommentar fra: bennylaarsen d.24-02-2017 09:29:59
dytti
næsten lige mine ord.. ;-)

Kommentar fra: per48 d.24-02-2017 09:54:56
Nu nogle laver sådan noget som det her kan man ikke blive gal på dem,men man har simpelthen medlidenhed med dem.
https://www.youtube.com/

Kommentar fra: Pescador d.24-02-2017 10:01:29
@Samsara.

Hvordan man så skal karakterisere en som har behov for at beskrive en som man overhovedet ikke kender, ved jeg ikke.

Det kalder man en psykologiprofessor.

Et sidste godt råd til dig Samsara.
Husk at tage dit medicin regelmæssigt, ellers virker det ikke efter hensigten.

Kommentar fra: Samsara d.24-02-2017 10:55:32
Så du et psykologi professor Pescador?

Ok. Jamen tak for din gratis psykoanalyse.

Kommentar fra: simon agerholm d.24-02-2017 11:39:46
Det er påfaldende, at ALLE tråde "Samsara" træder ind i - ender i negativt :-(

Træls for forum, når en troll melder sin (gen)ankomst ....

Kommentar fra: Samsara d.24-02-2017 12:17:21
Hmmmm.
Dæmonisering af ens modstander, er sidste udvej når argumentation slipper op.
Det er helt omkostningsfrit at sprede sine spekulationer og små løgne.
I stedet for at forholde sig til en påstand,en teori eller holdning, ja så vælger man dæmonisering.
Det er DET der ødelægger alle fora.
De kloge holder sig fra at fodre trolls.

Kommentar fra: Storfisk d.24-02-2017 12:53:36
"De kloge holder sig fra at fodre trolls."
100% enig Samsara!

Kommentar fra: golfm d.24-02-2017 12:54:08
Samsara - Er det helt umuligt for dig at foretage dig noget, som ikke i den grad afslører hvordan du er skruet sammen i hovedet?

Kommentar fra: Samsara d.24-02-2017 13:24:14
Har du lyst til at dele din "viden" om hvordan jeg er skruet sammen?

Læs evnt indlæg 24-02-2017 12:17:21 igen.

Kommentar fra: golfm d.24-02-2017 17:28:21
Meget gerne....... Du elsker at komme i klammeri med alle der ikke har eksakt samme mening som dig. - Så let var det! - Jeg spekulerer på om du får en eller anden udløsning, hver gang du ypper kiv....

Kommentar fra: Samsara d.24-02-2017 17:58:16
golfm.
Jeg deler naturligvis ikke din holdning.
Hvordan du på nogen måde kan få den idé at jeg får udløsning af at have en anden holdning end andre, må forblive som et uløst mysterium. Er i hvert fald sikker på jeg ikke er videre interesseret i at blive indviet i dine lyster.
Har du nogen sinde tænkt på at der rent faktisk kan være nogen der deler mine holdninger, men undlader at kommentere fordi den faste flok straks skal være over dem der tænker anderledes.

Du skal logge dig ind, for at kunne svare eller lave egne indlæg.

Er du ikke allerede oprettet, kan du oprette en konto ganske gratis.

Top 10
Bersaerk4148
bennylaarsen4139
renefrh4125
udland664125
redvultur4111
Kust#64096
Jan R. Jensen4090
lawson4080
Hoigaard4080
Arne Søgaard (Ny!)4075
Målinger
Fisk og Ferie
Tangeværket
Åernes tilstand i den nye struktur
Jagt
Konkurrence
Hornfisk
Grejindkøb
Fisketegnsmidler
Føler fisk smerte?
Fisketegn
Flere målinger
Links
Links ialt: 120
fiskeatlas.dk
Fly Fishing History
Steen Ulnits
The Complete Angler ...
Henrik Leth
Niels Vestergaard
Dansk Amatørfiskefor...
Danmarks center for ...
Camping and Cooks
DSF
Flere links
Kontakt