Hjem Fisketips Spillet Søgning Fisk Hjælp Bookmark and Share
Status
Du er ikke logget ind.
Login
Glemt dit password?
Opret mig
Nyheder
Nyheder ialt: 12164
Sjælden hval i dans...
Borgmestre i opråb:...
Erfaren lystfisker...
Vandet stiger stadi...
DMI: Forhøjet vands...
Flere fisk og færre...
Gudenå-kommuner er...
Overrasket minister...
Varm vinter: Stenbi...
Albatrosser afsløre...
Flere nyheder
Nyt sidste år
Stort gylleudslip:...
Vadehavet invaderet...
Tilfreds dambrugsej...
Slut med danske tor...
Sportsfiskerne jubl...
Tangeværket forvent...
Lystfiskercenter. S...
Lakseopdræt går off...
Kyst- og Lystfisker...
Ivrig lystfisker i...
Artikler
Artikler ialt:139
Start med fiskeriet
Isfiskeri
Snør de flade - del ...
Der fiskes fra isbry...
Varulve på krogen
Esrum Sø
Fluebinding #6 - And...
RSS-Feeds nu (igen) ...
Fluebinding #5 - Whi...
Fluebinding #4 - Dub...
Flere artikler
Dialog
Gruppe -> Snik-Snak
En pæn fisk?
Indlæg af: Jacobsen4161 d. 27-10-2005 09:39:06
Jeg vil nødig lyde misundelig, (for det er jeg ikke) og al respekt for den oplevelse som den pågældende fisker havde, men jeg synes måske denne fisk er....grim? Eller rettere uproportioneret......eller er det bare mig? se her: fangster.dk

Kommentar fra: Tommy fluebinder d.27-10-2005 09:50:52
Morten-> Jeg tilslutter mig gerne hylekoret. De der penicilinbefængte hormonbomber er noget af det mest ulækre jeg kan forestille mig.
Det er da glædeligt at fangeren finder fornøjelse ved dyret, men jeg håber inderligt for ham, at han engang prøver at fange en rigtig fisk.
Det der dambrugsaffald er så ulækkert at det er utroligt man kan tjene penge på at sælge dem.
Jeg tænker mest på hvor mange naturlige fisk har måttet lade livet for at dambrugeren kunne berige sig og snylte på naturen i stedet for at lave et bæredygtigt anlæg der ikke belaster naturen med penicilinrester, svampedræbermidler, manglende ilt, foderester og alskens andet uønsket materiale.

Nej det eneste rigtige er at boykotte de søer der henter fisk fremstillet i vandløbene på bekostning af vildfiskene og så kun benytte de søer der laver bæredygtige fisk fra lukkede recirkulerede anlæg, altså ikke naturdestruktive anlæg

Tommy

Kommentar fra: Jacobsen4161 d.27-10-2005 09:54:19
Tommy- Vil det sige at den pågældende søejer køber sine fisk fra et netop sådan uhensigtsmæssigt dambrug?
-M

Kommentar fra: piscator d.27-10-2005 09:58:28
Tillykke til fangeren af den store fisk. Håber han fik en god oplevelse ud af det.
Om fiskern er grim eller ej, er smag og behag men stor er den.


Kommentar fra: Johannesfluen d.27-10-2005 10:03:01
Den er godt nok vild stor. Jeg har nu aldrig kunnet forstå det der Pis & Tis (P&T) fiskeri. Var det ikke nemmere blot at have et par pinicelinbomber gående i badekarret hjemme. Men da fiskeren nu er glad, så er det jo godt nok for ham.

Kommentar fra: TTIFFF d.27-10-2005 10:47:15
Vil da også lige ønske Klaus tillykke med den store fisk.
Lidt underligt at vi alle gerne vil fange konditions stærke fisk, men fordi det er en "importeret" art der er fanget i P&T starter hylekoret.
Hvorfor kan vi ikke bare tale pænt om andres fangster og holde vores mund hvis fangsten ikke falder i vores smag (så længe den er lovlig).

Mvh.

Peter


Kommentar fra: Tommy fluebinder d.27-10-2005 10:47:56
Morten-> Jeg ved ikke hvilken sø det er og hvor de får deres fisk fra. Men du kan være sikker på en ting, hvis en af de søer har mulighed for at købe bæredygtige fisk, så gør de det, jeg tror det har stor effekt at kunne sige "Her har vi fisk der er lavet så de ikke ødelægger den rigtige natur"
Men på den anden side, hvis man vil fiske sådan et sted, så er man sikkert temmelig ligeglad med naturen. Min fordom fortæller mig, at er man p&t fisker, betyder det kun noget hvor mange og hvor store man fanger, tror du ellers der er nogen der vil stille frivilligt op med sådan en ulækker ting og så oveni købet være stolt af det.

Er dog nød til at påpege at der også er gode ting ved disse søer, på trods af at de ødelægger vores natur, j.før det tidligere skrevne. Forestil dig alle disse miljøignoranter fare rundt ude ved vores kyster og vandløb, nej vel, lad dem om deres (med fisk fra lukkede anlæg)og lad os andre nyde den del af naturen som det endnu ikke er lykkedes os at ødelægge.

Kommentar fra: Jacobsen4161 d.27-10-2005 11:13:50
Peter-> Du har måske ret. Jeg var simpelt hen i tvivl om fisken var deform. Men som jeg forstår indlæggene her er det meget normalt at ørred ligner karper i P&T ;-) (undskyld, ku ik la vær)

Kommentar fra: BKJ d.27-10-2005 11:39:56
Til tommy fluebinder og andre, i har da veldig ondt i røven af andres fangster og fornøjelser lad dog folk fiske som de lyster. P&T søer er noget af det mest populære fiskeri der findes, der er tusinvis af folk der bruger et par timer ved søerne hver wekenden ,tænk på alle de børn der har fornøjelse af det, vis de alle trampede rundt ude ved åerne så ville det hele snart være trampet ned og der ville ikke være så meget plads til jer og så ville i også hyle.
God for nøjelse med hver vores lyst og knæk og bræk til alle.
Mvh. BKJ.

Kommentar fra: NanoQ d.27-10-2005 11:43:46
BKJ, undskylder det en dambrugsdrift, der sviner vores ægte natur til? - det er vist DET tommy mfl. - jeg selv iberegnet - har ondt i røven over.

Der er vist ingen der har ondt i røven over, at folk er glade for de fisk der fanges i P&T søer.

Kommentar fra: Jacobsen4161 d.27-10-2005 11:44:32
All right, BKJ.
Den er i vinkel. Mit indlæg var nok lige lovlig kantet og det beklager jeg. Men derudover synes jeg at der er par af Tommys betragtninger, der er værd at tænke over. Fordi ens valg af fiskesø, kan have konsekvenser for andre (fisk og fiskere).

Knæk og bræk til dig og alle jer andre også. Over and out.

-Morten

Kommentar fra: kvist1 d.27-10-2005 12:04:46
Hej Tommy.

Jeg syntes at du er lidt firkantet i din stempling af P&T fiskere og har meget travlt med at forsage alt dens væsen.

P&T er efter min mening et sted hvor et utal af lystfiskere bliver til, især nybagte flue fiskere klækkes i den lokale put sø. Alle disse mennesker bliver hooked på fiskeriet når de mærker fast fisk og det er ofte noget nemmere at opleve der end på kysten. Mange vil give op på kysten inden deres første fisk hvis de aldrig havde haft en ørred på og viste hvad de jagtede.

Ingen tvivl om at fisken på kysten giver en helt anden oplevelse, men den kommer mange til at få netop pga. deres start i p&t søen.

Den type fiskere du hentyder til findes da i en eller anden grad, men jeg tvivle på at de alle er ligeglade med vores natur. Jeg er i øvrigt fuldstændig enig i at dambrug ikke må belaste naturen, men så længe at et utal af mindre kloakledninger ledes direkte ud i vandløb omkring i landet, landbruget over gøder osv. Er der efter min mening "større fisk" at pege fingre af end p&t fiskere.

Mvh Kvist

Kommentar fra: Nick_vc d.27-10-2005 12:10:36
HEj,

Jeg har tjekket lidt fangster ud inde på fangster.dk

Er det bare mig eller ham Klaus Hansen ( KHA) han har fanget ufatterlig mange store PT ørreder her de sidste 3 dage, men skulle næsten tro han gik ned til dambruget og tog dem der. Jeg syntes det skulle da være en ufatterlig givende sø som han fisker i. SElvom han måske kender søen, brude det ikke kun give de store fisk.

Nick_vc

Kommentar fra: Tommy fluebinder d.27-10-2005 12:13:21
BKJ-> Du læser mit indlæg som en vis herre læser biblen. Jeg har ikke det mindste ondt i røven, er bare glad for at den slags enormt ulækre væsner ikke kommer i nærheden af mine fluer.
Det jeg har ondt i røven over, som Morten også er inde på, er den konsekvens som disse søer har for naturen og vandløbene i særdeleshed.

Jeg syntes at disse søer er af det gode, så længe de bruger fisk der er fremstillet på en for naturen bæredygtig måde.

Og så I for min skyld blære jer i 100 år med jeres haleløse, byldebefængte, penicilinholdige og faunafremmede "ægge-malkekøer" -affald fra dambrugsektoren.

Disse store skabninger har ingen kulinarisk værdi, nej fisk på ½-3 kg med pæne finner og samtidig blanke, som dem man ser fra de Engelske p&t søer, det ville være fint.

Det her er trofæ!!!!jagt på linie med når tyskerne rejser herop for at skyde en tamhjort på en farm der måske endda står tøjret til en pæl.

Kommentar fra: Brain81 d.27-10-2005 13:11:06
Til Tommy...

Køber du heller ikke svinekød i Superbrugsen. Kan sgu ikke se hvad forskellen er...

Forøvrigt er der mange af de der P&T fisk der smager ok, men de slår selvfølgelig ikke en havørred*S*

Hvordan tror du forøvrigt at de havørreder som du selv fanger er opdrættet? (hvis det altså ikke er ægte vildfisk)

Kommentar fra: NanoQ d.27-10-2005 13:25:06
Brain81, når der opdrættes havørreder, er det næppe nødvendigt at fremme væksten med diverse væksthormoner. I det hele taget bruges langt mindre medicin (antibiotika, svampemiddel mv.) ved produktion af fisk til udsætning.

Kommentar fra: Brain81 d.27-10-2005 13:28:01
Det er jeg udemærket klar over, ville bare se om jeg kunne fremprovokere en lille reaktion hos hidsige tommy...
Men de bruger altså en del på forebyggende behandling. Jo altid et problem med svampe og bakterier når man samler mange dyr på samme sted.

Kommentar fra: Tommy fluebinder d.27-10-2005 13:56:13
Hej Brain. Beklager at jeg ikke røg på, men har været væk fra maskinen en tid, og nej jeg handler ikke i superbrugsen.
Nu bringer du svinene på bane og det er lige netop en af de ting der kan få mig helt op i det røde felt, men kig i arkivet så kan du se hvad jeg mener om gyllebaroner og deres yderst naturdestruktive adfærd, men al denne snak går ikke på dette emne, hvorfor vi lader det ligge.
Alligevel er du inde på noget meget vigtigt, nemlig bæredygtig produktion, det har jeg allerede berørt flere gange i dag og det er deri humlen er, respekt for naturen og de levende individer.
Så beklager din provokation skal være noget kraftigere hvis den skal have effekt :-)

Tommy, der sidder og smiler over dit noget sølle forsøg :-)

Kommentar fra: Brain81 d.27-10-2005 14:03:37
He he...

Man er vel nød til at kende hunden inden man giver den kødbenet....

Kommentar fra: LLS d.27-10-2005 14:42:51
-> Tommy fluebinder, nu har du tilsvinet landbrug, dambrug, P&T-søer og P&T-fiskere.

Så mangler du vist bare erhvervsfiskerne og politikerne...... :O)

Kommentar fra: BKJ d.27-10-2005 14:45:27
Det er fulstændig lige meget hvad vi opdrætter så forurener det. Hvad med svinefarmene og al deres gylle nu har der igen været et udslip i ofentlig vandløb.Kyllinger med deres fugleinfluensa som er farlig for mennesker.I gamle dage svinede Ørreddammene meget med overfodring mm. Men i dag er kontrold med hvor meget foder de køber og hvor meget medicin de giver. Hvorfor tror i at så mange dambrug bliver lukket ? Det er fordi der er så meget kontrold.
De fisk man fanger i havet / åen er sku da også forurenet af tungmetaller og meget andet.
K&B. BKJ.

Kommentar fra: Brain81 d.27-10-2005 14:49:42
Tommy er vist selv tidligere erhversfisker hvis jeg har forstået ham ret....ved da vist ikke om der er nogen der ødelægger fiskeri og havbund mere end erhversfiskere....

Kommentar fra: Brain81 d.27-10-2005 14:50:57
Det må han da være med 886 fisk om året...*LOL*

Kommentar fra: NanoQ d.27-10-2005 14:56:04
BKJ, jeg er nødt til at høre... mener du, at man bare skal være ligeglad med forureningen? - for sådan læser jeg dit seneste indlæg.

Kommentar fra: Sir_Koch d.27-10-2005 15:29:57
Apropo det med at lave et bæredygtigt lukket ænlæg...... lige som den dambruger fa nyhederne den anden dag har lavet... jeg kan ikke se det store problem i at lave et sådanne et eller flere.....Det kan godt være at ovenævnte lige har lavet et sådanne og det var da heller ikke for tideligt.... Det kan da godt være at jeg skulle tidligere selv have revolitioneret dambruget... jeg har selv en bagrund med have damme lige fra 500 liters til 140.000 liters og det er for mig verden mindste problem at lave et sådanne anlæg.... de skal bare husk at tilpasse volumen af bio- og det mekaniske filter i forhold til fisk ... det eneste der kunne stå i vejen for dem er pengende, der kunne eu eller staten give et tilskud da sådanne nogle anlæg ville forbedre vores natur helt vildt! Opskriftet er simpel og her er den hvis der sidder en dambruger derude: En dam/sø, mekanisk og bio- filtrering med passende volume forbundet med et rodzone anlæg, hvis det bliver lavet stort nok og med korekte dimentioner kan det sagtens lade sig gøre....Også husk et luftanlæg til at lufte nitriterne ud!

Kommentar fra: Tommy fluebinder d.27-10-2005 15:31:01
LLS-> fint indspark, erhvervsfiskerne kommenterer jeg ikke på, de har deres arbejde og fiskerikontrollen over hovedet hele tiden.
Politikerne, hmm. Du har vist ikke været med her så længe, kig i arkivet så vil du finde masser af indlæg om inkompetente og uduelige politikere.

Erhvervsfisker, nej. Jeg har fisket jomfruhummer på Læsø, for mange år siden men ellers har jeg sejlet med lystfiskere på flere af bådene på sundet.
For lige at rette en misforståelse, det er bomtrawlerne og dem der fisker med bundtrawl der ødelægger havbunden, ikke de alm. trawlere, de maser bare fisken ihjel (hvilket er næsten lige så slemt)

Kommentar fra: Johannesfluen d.27-10-2005 15:46:11
Kan I lige update mig. Hvordan fodres i dambrug i dag. Skovles fodret ud som klæg masse eller bruges (evt. skal bruges) foderpiller som til alm. husdyr??? Længe siden jeg har haft trynen i et dambrug.

Kommentar fra: Ole Bo Hansen d.27-10-2005 15:53:15
Lige melde mig i hylekoret af dem med ondt i røven. Helt enig med Tommy.

Kommentar fra: NanoQ d.27-10-2005 15:53:31
Der bruges foderpiller, der normalt doseres af foderautomat.

Kommentar fra: Rsj d.27-10-2005 16:02:18
sjovt at det nu desværre også er kommet til denne side at put and take fiskere skal "hænges" ud :-(

Og dem som hyler pencilinfisk og andet, tjaa det er måske rigtig nok, men spiser i kød og fjerkræ ellers?

For landbruget er en synder i stor stil og det glemmer folk tit når de står ved køledisken.

Kommentar fra: Tommy fluebinder d.27-10-2005 16:02:41
Johannesfluen-> det der med den klæge masse hørte vist til i den tid hvor det var nødvendigt med tørflueolien (j.før tidligere debat) Jeg har også kun set foderautomaterne med piller i.
Der stikker en pind ud i bunden, når fiskene skubber til den, falder der foder ud, så vidt jeg har kunnet se.

Kommentar fra: havnefiskeren d.27-10-2005 16:15:42
Grim og hvad så??

Utrolig dårligt oplæg til diskussion stille og roligt. Det er da klart at folk tager fat i det med at hænge folk ud på nettet, der er jo ikke andet at gribe fat i i det oplæg!

Fisken eller fiskene er fanget i Munkbro fiskesø og er nogen søens ejer selv opdrætter formodentlig ved indvinding af vand fra den nærliggende Vegen å.
Nu fanger den omtalte fisker jo ikke kun store fisk i den sø men også mindre fisk, men der er tale om en sø med mange store fisk, hvor folk valgfarter til fra store dele af landet - sikkert ikke mindre efter den lille artikel om søen i oktobernummeret af Fisk&Fri.

jeppe

Kommentar fra: BKJ d.27-10-2005 16:16:34
Nej man skal ikke være ligeglad med forureningen, men jeg mener der er gjort meget ved forureningen af dambrug og der er også nedlagt mange, i dag fodres der med automater der kun give den mængde foder der bliver spist. Derimod landbruget der bliver svinefarmene størrer og størrer og der bliver opkøbt jord bare for at man kan komme af med gyllen.Men som fluebinderes skriver at P&T fisk er noget af det mest ulækre og forurenende der findes og han ikke kan forstå at nogen kan have fornøjelse af af fange og spise dem bare fordi han ikke kan. Det var derfor jeg skrev at der er meget andet der forurener.K&B BKJ.

Kommentar fra: NanoQ d.27-10-2005 16:16:40
Rsj, jeg synes der er slået kraftig streg under, at det ikke er P&T fiskere der "er under kniven". Det er de miljøødelæggende dambrug der er det eneste problem.

Benyttedes udelukkende opdrætsmetoder der ikke belaster naturen med medicinrester og andet skidt, ville denne debat slet ikke være opstået :)

Og så...

"Og dem som hyler pencilinfisk og andet, tjaa det er måske rigtig nok, men spiser i kød og fjerkræ ellers?"

Se DET er så en udtalelse, der næsten kan få mig op og ringe. Det er på linie med "Da de andre sviner endnu mere, kan jeg være ligeglad" eller "Du skal ikke sige det er forkert at køre for stærkt, når du selv snyder i skat"... eller skal vi tage den mest kendte formulering "Du skal ikke bilde dig ind at du er bedre end os".

Man er nødt til at have holdninger, for at få noget som helst ændret til det bedre. Det rykker en en skid nogen steder, blot at læne sig tilbage og være ligeglad (da de andre jo alligevel er meget slemmere). Det er heller ikke muligt, at gøre noget ved alverdens problemer med ét hug. Derfor bør man fokusere på enkelte mærkesager. I dette tilfælde, er mærkesagen de ting der direkte vedrører vores fælles hobby, specifikt opdræt af P&T ørreder.

Kommentar fra: Rsj d.27-10-2005 16:24:16
Nanoq.

Stillede blot spørgsmålet om kødet for at se om folk virkelig er så kvalitets-bevidste at de går uden om alt kød fra supermarkedet og kun køber ved "stald-døren"

Så mit indlæg var ikke noget med hvad andre gør, jeg er blot nysgerrig efter hvor meget folk tænker over bl.a forurening....her kan vi jo så samtidig se hvor mange kilometer folk kører i bil for at komme til deres fiskepladser o.s.v

Kommentar fra: Johannesfluen d.27-10-2005 16:30:34
Til Tommy fluebinder, Ja, Ja, Ja, jeg skal give dig tørflueolie.
Vær nu lidt taknemmelig. Jeg var faktisk via mit job med til de første spæde forsøg med foderpiller helt tilbage i ca. 1965 ved et dambrug ved Hoven, Omme Å. Dengang afviste dambrugerne fordi det var for dyrt og det betalende samfund ikke ville give tilskud.
Glæder mig.

Kommentar fra: Tommy fluebinder d.27-10-2005 16:30:39
Nu først får jeg læst hele tråden igennem (har haft travlt med at debatere med brain på fiskepost)
Jeg mener ikke jeg på et eneste tidspunkt har udtalt mig negativt om p&t fiskere (jo jeg kalder dem ignoranter, da de ikke skeler til de omkostninger dambrugsfiskene har for miljøet) men tværtimod om de natur belastninger den slags fisk i disse søer afstedkommer. Så Søren, som jeg skrev allerede i morges, disse søer er af det gode så længe det ingen omkostninger har for det vilde liv. Jeg mener også det er et fint sted for vordende fiskere at gro op. Men det giver et skævt og forvrænget billede af hvad fiskeri er. Mindes en ung knægt ude ved åen, der fangede sin første havørred, en flot nyopstegen fisk på ca. 1½ kg. Sikke en ussel lille fisk, dem jeg fanger i p&tsøen er meget større, sagde han. Hvis det ikke er et skråplan, hvad er så?

Hele denne debat, har med forskellige ord været en debat om bæredygtighed og om hvad vi skal gøre med naturen, hvordan vi skal behandle den. Jeg mangler et vigtigt nøgleord, nemlig respekt. Det er måske i virkeligheden det vi skal debatere.
Indianerne sagde noget meget klogt: Når det sidste dyr er skudt og den sidste fisk er fisket op, så se om du kan spise dit guld du alvidende hvide mand. DET syntes jeg er meget tankevækkende...

Kommentar fra: Ole Bo Hansen d.27-10-2005 16:45:45
Jeg har intet imod dem der fisker i p&t. Kan faktisk selv finde på det for at have børnene med ud at fiske hvor de også med rimelig chance kan fange noget. Køber også mad i McDonalds en gang i mellem. Kører oven i købet for hurtigt på motorvejen. Derfor kan man godt arbejde på at få gjort samfundet bedre at leve i. Arbejde for at få mindsket forureningen. OSV OSV af alle de gode eksempler og argumenter der er kommet frem.
I øvrigt synes jeg fisken er grim. Ude af proportioner. Afgnavede halefinner.

Kommentar fra: havnefiskeren d.27-10-2005 19:21:15
De afrundede/afbidte finner man ser hos dambrugsfisk skyldes ikke Pennicilin, men at fiskene går tæt sammen. Det samme gør sig gældende for grise der går tæt sammen, de har skrammer og rifter - det kan du bare ikke se på de svinekoteletter du hiver op af køledisken.
At nogle fisk ser helt deforme ud skyldes heller ikke pennicilin, men at de får rigeligt at spise og at man jo har fremavlet fisk der vokser hurtigt.
Kunne man stille en nutidig malkeko eller slagteko overfor sin forfader ville man nok også kalde den deform.
At tro at den hellige grav er velforvaret når man går i en bue uden om P&T og i stedet kaster sig over kød fra køledisken er ret naivt.

Det er nemt nok at forlange at dambrugeren skal gå over til en mere dyrevenlig produktion, når man som forbruger næsten udelukkende fokuserer på prisen.

I sidste ende har al domesticering dog konsekvenser for naturen (det vilde liv), men derfor kan man jo godt arbejde på at gøre mindst skade.

Kommentar fra: Jacobsen4161 d.27-10-2005 19:37:38
Altså havnefisker, jeg synes sammenligningen er tynd. Det ene er dagligdagsvarer, den anden fritidsfornøjelser. Eller er det lige så nemt at fange P/T-ørred som det er købe svinekød i Superbrugsen?

Kommentar fra: havnefiskeren d.27-10-2005 20:04:27
Altså Jacobsen, nu gik jeg lidt naivt ud fra at folk ikke fiskede alene for deres fornøjelses skyld, men at elementet omkring at jage og skaffe sin egen mad også spillede en rolle.
Jeg havde glemt at medregne dem der leger med fiskene og sætter dem ud igen eller fanger dem og smider dem i skraldespanden, hvis de da ellers orker at smide deres "affald" i de dertil opsatte beholdere!

Det er netop fordi det er sværere at fange en P&T-fisk end at hapse en svinemørbrad i køledisken at mange fisker.

Kommentar fra: Jacobsen4161 d.27-10-2005 20:48:53
Havnefiskeren -> Altså nå ok ;-)

Tak for en rigtig god og nødvendig diskussion, kære medfiskere.


Du skal logge dig ind, for at kunne svare eller lave egne indlæg.

Er du ikke allerede oprettet, kan du oprette en konto ganske gratis.

Top 10
Bersaerk4133
bennylaarsen4124
renefrh4110
udland664110
redvultur4096
Jan R. Jensen4085
Kust#64076
flc4060
Julius284060
Lars Vr4060
Målinger
Fisk og Ferie
Tangeværket
Åernes tilstand i den nye struktur
Jagt
Konkurrence
Hornfisk
Grejindkøb
Fisketegnsmidler
Føler fisk smerte?
Fisketegn
Flere målinger
Links
Links ialt: 120
fiskeatlas.dk
Fly Fishing History
Steen Ulnits
The Complete Angler ...
Henrik Leth
Niels Vestergaard
Dansk Amatørfiskefor...
Danmarks center for ...
Camping and Cooks
DSF
Flere links
Kontakt