Hjem Fisketips Spillet Søgning Fisk Hjælp Bookmark and Share
Status
Du er ikke logget ind.
Login
Glemt dit password?
Opret mig
Nyheder
Nyheder ialt: 11931
Biolog: Det er en s...
Sjældent syn i Limf...
Regnvandsbassiner s...
Droner har kortlagt...
Fisker med elektric...
Der er usædvanligt...
Fra rør til rislen:...
Protesterer mod kun...
Ikke set i 30 år:...
Henrik fra Fangstga...
Flere nyheder
Nyt sidste år
WOW: Slavisa har fa...
Sportsfiskerforbund...
Ti syge efter at ha...
Norsk fiskelegende...
Forsker: Alle torsk...
TMB 18: Kun 10 plad...
Torskebestanden er...
Havbrugsgruppen: Ko...
Partierne er enige:...
Stor flok hvaler er...
Artikler
Artikler ialt:139
Start med fiskeriet
Isfiskeri
Snør de flade - del ...
Der fiskes fra isbry...
Varulve på krogen
Esrum Sø
Fluebinding #6 - And...
RSS-Feeds nu (igen) ...
Fluebinding #5 - Whi...
Fluebinding #4 - Dub...
Flere artikler
Dialog
Gruppe -> Fiske retter
Hornfisk tilberedning
Spørger: mads97 d. 28-10-2018 22:50:59
Hej

Har fået nogle friske hornfisk i dag, og skal for føeste gang prøve at tilberede dem selv.. Hvad er jeres hemmelige opskrift til hornfisk?

Meget gerne uddybbene svar, da jeg er helt ny på denne fløj 😊

God aften

Svar fra: saja d.29-10-2018 13:56:03
Skær dem i ca 8 cm stykker vendes i æg og derefter mel. Salt og peber. Steges i smør på pande ca 8 minutter på hv side . Spises med persillesovsen og hvide kartofler
Husk porsesnaps og en god øl til
Mvh
Saja

Svar fra: Hardy u d.30-10-2018 08:02:36
Hornfisk er en fantastisk spise. Smør og persille, salt og peber i buen, staniol om dyret og så i ovnen. Nam Nam. Det bliver herligt når de kommer til forrået;)

Svar fra: kristenp d.30-10-2018 08:52:41
Når jeg spiste hornfisk, spiste jeg kun feleten i ryggen ned til sidelinien, det tynde kød med benene stritter jeg ud, måske det er frås, men jeg orker dem ikke, og man har jo for det meste rigeligt.

Svar fra: O Strunge d.30-10-2018 22:08:21
Hej. Skær dem ud i stykker på ca 10 centimeter og tag så benene ud lige som filleer det kræver noget øvelse, de er nemmest hvis de er lidt frosset. fyld dem så med løg eller persille eller svampe.og vend dem i rugmel steg dem på en pande med masser af margarine, og brug det som dybbelses,og giv børnene en krone for hvert ben de finder, så skal de nok spise dem. de smager jo godt og der er næsten ingen spild.
velbekomme Strunge

Svar fra: ROLSNER d.01-11-2018 13:32:57
Og så mindst muligt af fisken går til spilde, så klipper jeg det tynde kød med benene (som Hardy nævner)i lange stykker, og bruger dem til fiskeri efter pighvar og andre fladfisk, fantastisk agn og holder meget bedre på krogen end f.eks. sild.

Du skal logge dig ind, for at kunne svare eller lave egne indlæg.

Er du ikke allerede oprettet, kan du oprette en konto ganske gratis.

Top 10
toraa4329
saja4307
Hardy u3994
udland663874
bennylaarsen3856
Jan R. Jensen3853
renefrh3821
Storfisk3774
blep3760
hedvig213747
Målinger
Fisk og Ferie
Tangeværket
Åernes tilstand i den nye struktur
Jagt
Konkurrence
Hornfisk
Grejindkøb
Fisketegnsmidler
Føler fisk smerte?
Fisketegn
Flere målinger
Links
Links ialt: 120
fiskeatlas.dk
Fly Fishing History
Steen Ulnits
The Complete Angler ...
Lystfiskeroplysninge...
Henrik Leth
Niels Vestergaard
Dansk Amatørfiskefor...
Google Groups dk.fri...
Danmarks center for ...
Flere links
Kontakt